Bugün radar takibi yapabilirsiniz ama takip etmeye pek değmez kutle gelse bile cılız olur. Yarın yağış beklemiyorum , salı günü şartlar daha uygun denizli için.
teşekkürler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBugün radar takibi yapabilirsiniz ama takip etmeye pek değmez kutle gelse bile cılız olur. Yarın yağış beklemiyorum , salı günü şartlar daha uygun denizli için.
teşekkürler
bugün ve yarın denizli için yağış ihtimali var mı hocalarım
denizli merkezde başladı ama bir hızlanıyor bir yavaşlıyor başım döndü
hocalarım son güncellemeler denizli için ne diyor acaba sanki sistem ege için biraz zayıfladı gibi geldi bana
günaydın denizlide yerler beyazladı daha iyisini ay sonu görmek dileğiyle
denizli merkez hafif kar yağışlı bu görüntüyü aralığın 19unda görmek ocak için daha da umutlandırıyor
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar hayırlı günler
aleyküm selam abi
denizli haftasonu havada da olsa kar görür mü acaba
Geçen seneki parselci kardeşlerimiz başlamış gene çok yoğun kar geliyor rekor kar +1 m kar istanbula kar karda kar diye hayır onlar heyecanlı tamam ama benden yaşça büyük adamların bunu yapması üzücü.
biri izmir kıyılarına 50 cm vermis krize girdim aksam aksam
lan nereye gidiyosun gel buraya kaçma
aralığın 2. yarısı böyleyse ocak ayını düşünemiyorum iyi bir sistem göremezsek ocakta görme ihtimalimiz çok daha fazla nasıl olsa dolu tarafından bakmak lazım kış uzun
asgari ücret en azından senede bir değil de 6 aya bir belirlense bi tık rahatlama söz konusu olabilir ama dolar yerinde durmadıkça ve asgari ücret senede bir belirlendikçe sonsuza kadar yerimizde sekeriz ben sabır diliyorum asgari ücretlilere
Ecmwf bak sen akıllı çocuksun. Kerem hocamızın deyimiyle Avrupa görmüş geçirmiş birisin. Sinir katsayımızla oynamadan ver üç beş bişeyler. Bak kaç kişi bekliyoruz forumda. Bismillah
=D
hocam denizli merkez için bi tahmininiz var mı