hayırlı olsun inşallah bi aksilik çıkmaz da bol bol yağışlar alırız
thomas_shelby tarafından yazılan gönderiler
-
-
thomas_shelby Denizli de böyle
eyvallah hocam
-
kar yağmıyo diye her gün moralim bozuluyodu ama bahar gelince iyi ki de gelmiş dedim keşke sadece bahar ve kış yaşasak simdi yaz gelcek 40 derece havada ders calıscaz
-
Ama bana bir şey olursa anneme babama küfür edenler beni ezenler dışında herkese hakkım helal olsun
kanka benim arkadaşımda da vardı bu durum böyle bir şey yüzünden cenazen falan çıkmaz uykuyla alakalı bir sebepten ötürü ölen biri ne duydum ne gördüm sen belirli bir süre uyku hapı al ama doktor önerirse önce doktora görün buraya yazarak zaman kaybetme
-
Mart ayı gelince kış pat diye ortadan yok olacak değil ya. Yavaş yavaş nisan sonlarına kadar serin veya soğuk dalgalar alırız en iyi ihtimal 1 2 tane. Aynı şey yaz mevsimi içinde geçerli Eylül ayıda yaz ayı sayılıyor ekime kadar yolu oldu.
ben bundan 4 5 yıl önce denizlinin nisan ortasında ince kar örtüsü gördüğünü hatırlıyorum martta bahar gelir diye kesin bir sey söylenemez zaten
-
ulan adam dün istanbul ankara güvenli manisadaki ve elazığdakiler kaçsın oralara gitsin diyodu şimdi diyor çok riskli ordan da kaçın türkiyede şehir mi kaldı suriyeye mi gidelim
canan karatayın hiçbir şey yemeyin demesine döndü olay adam hiçbir yere gitmeyin ama her yere gidin diyor garipliğe bak nereye gidilirse gidilsin deprem olduktan sonra geçmiş olsun zaten verilerden baka baka yaptığı 3 4 tane tahmin tuttu diye gaza geldi herhalde
-
CAN önümüzdeki 3 gün içersinde denizlinin merkezi şiddetli rüzgar alır mı acaba?
-
>>>WinteR<<< anladım peki çerkezköy ve saray için de geçerli mi bu durum
-
Acaba tekirdağın karla alakalı hava durumunu öğrenebilir miyim?