pazartesi'ye daha çok var normaldir ama bu görüntüde pazartesi de tatil olacaktır herhalde
mbramazan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Pazartesi gününe kadar tatil kararı çıkmış
-
benim konumumda da yaklaşık 10 dakikadır çok sert başladı inşallah hemen gitmez, tipi şeklinde değil ama lapa lapa ve yoğun yağıyor bir süredir. ve bol bol gök gürültülü.
-
neyse ki dün gece kar yağarken dışarı çıkmışım , bugün büyük hayal kırıklığı oldu.
-
Zayıflamayacak en geç yarım saate boğaz yakasını tamamen etkileyeeck gibi
Ağabey ümraniye'yi nasıl etkiler dışarı çıkma durumum vardı akşam için buraya da bu arkadaşları etkilediği gibi gelecekse çıkılmaz herhalde
-
yalnız radar acayip dolu, iki gündür bütün şehri böyle kapsadığını görmemiştim.
-
Konumumda araba üstleri 30 cm'yi geçti neredeyse 1 saattir yağış yoğun devam ediyor
-
Sistemin en güçlü günü hangi gün olacak acaba, sistem boyunca dün akşam ve bugün gibi mi devam edecem yoksa bastıracağı bir gün var mı?
-
Her sistemde olduğu gibi olumsuzcu arkadaşlar forumu yine esir almış, özellikle istanbul konusunu okurken sinir krizi geçiriyorum. 🙂
-
ben buraya yaklaşık iki yıldır üyeyim pek anlamadığım için genelde yorum yapmıyorum sadece kendimce takip edip yorumluyorum, burada her yıl hiç bir şey anlamamasına bilmemesine rağmen sadece olumsuz yorum yapan insanların heveslerini kırmaya çalışan farklı farklı tipler türüyor onların amacını iki yıldır hala anlayamadım. ne yani zevk falan mı alıyorlar acaba.
-
sabaha kadar etkili bir yağış olmadı ama şimdi lapa lapa yağıyor.
-
hocam yarın gün içinde yeni dek oluşumları görme imkanı yok mu, yarın sabahtan sonra artık sistem bitiyor mu yani?
-
kütleler çok mu hızlı hareket ediyor yoksa bana mı öyle geliyor anlayamadım, 10 dakika önce konumum adına radar bomboştu şimdi üstümden kütle gelmiş ve neredeyse geçip gitmek üzere.
-
yarın da dek yağışları devam edecek mi, koşullar uygun mu?
-
Ümraniye pazar günü iyi örtü almadı mı ? Mgm 41 ölçmüştü pazar günü
pazar günü de güzel kar aldık, sistemin başından dün akşam saatlerine kadar evin çatı katında yaklaşık 70-80cm kar birikti, sistem boyunca oraya hiç kimse dokunmadı, dün bi oraya girip kardan adam yaptı kardeşlerim, ama bugün şimdiden dün kullandıkları örtüye yaklaşık 20cm eklendi