bugün sistemin başlangıcından beri şu saate kadar açık ara en verimli geçen gün oluyor, neredeyse aralıksız yoğun kar yağışı var saatlerdir. umarım gün boyu da böyle devam eder.
mbramazan tarafından yazılan gönderiler
-
-
sabahtan beri konumumda yoğun şekilde dek yağışları devam ediyor bir kütle gidiyor yenisi geliyor, gün boyu anadolu yakası bu şekilde devam edebilir mi acaba?
-
graupel bitti şimdi tipi şeklinde saf kar yağıyor hava da -1 dereceye ulaştı, gece sağlam dek kütleleri yakalarsak sabaha çok güzel bir görüntüye uyanabiliriz
-
konumumda bir saate yakın çok yoğun tipi şeklinde graupel yağışı var dışarı çıktım 10 saniye yüzümü kapamadan duramadım inanılmaz acıtıyor
-
benim konum hiç faydalanamadı deklerden karlar da yavaş yavaş buz oluyor
-
garip bir sistem oluyor siz beklentimizi hiç karşılamadı diyorsunuz ben bu kadarını bile beklemiyordum çok iyi geçiyor benim konumumda
-
benim konum da coştu yaklaşık 10 dakikadır kar taneleri epey büyüdü hem tipi şeklinde hem de lapa lapa denecek kadar büyük yağıyor hava da iyice soğudu
-
valla benim burası çok güzel kar yağışı saat 6-7 gibi hızlandı halen bozmadan devam ediyor güzel de birikim olmuş durumda
-
Ülkemiz adına en hayırlısı olsun inşallah. Umarım sistem güçlenerek gelir.
daha da güçlenmesine gerek yok sanki hocam ya tadında bırakalım
-
soğuk kütle gitmemeye ısrarcı gibi gözüküyor
-
bu sistem de bize gelmeli ya italyanlardan daha çok hakediyoruz
-
ümraniye'ye de ulaştı
-
bugünün ilerleyen saatleri için de dek şartları uygun mu acaba?
-
çok az kaldı konumuma da girmek üzere umarım etkisini azaltmadan gelir
-
açık mavi kütle bile güzel kar yağışı bıraktı ah bir de yeşiller gelse buraya keşke