benim konumum da çok güzel geçirdi bu sistemi, yaklaşık 15cm örtü oluştu.
mbramazan tarafından yazılan gönderiler
-
-
8 Şubat'ı nasıl arıyorsunuz ya bizim burada şimdiden ikiye katladı 8 Şubat'ı ?
-
Ümraniye'de de şiddetini arttırdı şu an, yoğun karın yanında çok da rüzgarlı bir hava var.
-
Hocalarım, bu gün boyunca etkili kar yağışı görebilecek miyiz yoksa gece sistemin sonu muydu?
-
yağan karın ardından konumumda yaklaşık bir saattir hava 0 ila 1 derece arasında değişiyor hafiften de karla karışık yağmur var ilk kar yağışında oluşan örtü neredeyse tamamen buza dönüşmüş durumda gece inşallah iyi bir kar yağışı alırsak sabaha güzel bir örtüyle uyanırız.
-
benim konumumda şiddetli yağış vardı ama bir 10 dakika kadar önce etkisini azalttı, yerlerde ince bir örtü oluşmuş durumda şu an.
-
ümraniye nasıl izliyor ya bizde başlayalı 15 dakika fln oldu
-
hocam inşallah başlar bir an önce ya aksam baslayınca izleyemiyorum yağışı
inşallah ya vallahi açık havada kar yağışı izlemeyi ben de çok özledim geçen yıl da izleyemedik..
-
henüz anadolu yakasına güçlü kütleler girmedi bekleyelim
-
kar yağışı için dewpoint'in kaç olması gerekiyordu acaba öyle bir şey vardı sanki
-
can abi modelin artık bir önemi yok dedikçe modelle ilgili konuşan birisi daha çıkıyor
-
erken yatayım diye düzeni bozdum 8'de yattım bu saatte uyandım uykum da kaçtı, sabah da okul var her şey birbirine girdi
-
Anlaşılan pazar günü bol bol ekmek alacağız.
-
son güncellemeden anladığım kadarıyla bu gece yarın öğlene kadar bir yağış olacak ardından cumartesi akşam saatlerine kadar sakin, cumartesi akşamdan pazartesiye kadar da genel olarak yoğun bir kar yağışı göreceğiz galiba hocalarım doğru mudur
-
19'u akşamı derbiyi ertelettirecek bir kar yağışı olur mu sizce, gfs son güncellemede sağlam yağış vermiş o saate.