Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
-
Başarılar Havist hocam
-
Hayırlı geceler.
Hayır geceler Sinan abi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eline sağlık Havist hocam
-
Whisper Dayı bir tık pişirdin bizi ama olsun eline sağlık
-
Hayırlı geceler herkese
-
Saadet doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
-
Çaycı güncellemesi abim gece gece ne olacak ki
Çaycı olsa iyi abi binadaki paspasa yaptırıyorlar güncellemeyi
-
Whisper dayı kavurdun ülkeyi ya
-
HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, Intel Core i5-12500H, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3050, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüşü, 6G0L1EA https://www.amazon.com.tr/dp/B0BH4J5YCQ?…V2AQ3B3YNTKBH8C
Dün gece amazondan bu laptobu aldım, öncesinde güzel bir araştırma yaptım tabii ki ve son olarak f/p durumunu göz önünde bulundurarak aldım. Amazon prime sayesinde elime 11 saatte ulaştı, bugün windows ve driver kurulumlarını tamamladım henüz oyun deneyimleme şansım olmadı.SSD testinde 6843 mb/s yazma 4668 mb/s okuma değerleri aldım,
RAMler 8x2 DDR5 4800mhz değere sahip
İşlemci ekran kartı bilgileri zaten linkin üstünde yazıyor ekran gecikme değeri ise 9ms
Hayırlı olsun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ömer nice senelere doğum günün kutlu olsun kardeşim
Sağol abi