Hayırlı bayramlar
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selamunaleyküm hayırlı akşamlar herkese
-
Hayırlı geceler herkese ...
-
Herkese hayırlı Ramazanlar hayırlı sahurlar Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah
-
Hayırlı geceler
-
Bu sezonunen anlamlı cümlesi olarak bunu seçtim. Bir şehir düşünün. Akdeniz iklimine sahip, ülkenin en güneyinde yer alıyor. 85 metre rakıma sahip bir kıyı şehri. Geçen sene şehir merkezi 1 kar tanesi görmemiş. Bu sene tam olarak sulu kuru örtülü örtüsüz 5 kez kar yağışı gördüm Hatay merkezde. 3 ü hafif örtü bıraktı üstelik. Normalde Mart ayında 20 dereceleri gören bu şehir bu sene son 10 yılın en yoğun en iri kar yağışına tanıklık etti. Hangi şehre gidersem gideyim burada geçirdiğim 2012 ve 2022 kışını unutamayacağım sanırım 😊
Ülke olarak güzel bir kış geçirdik Mehmet dostum
Umarım seneye daha güzel bol karlı bir kış geçiririz
Yazılarından dolayı da seni tebrik ediyorum nokta atışı tahminlerde bulundun ve Akdeniz bölgesini bilgilendirdin
-
Hayırlı geceler herkese...
-
Bantlar rüzgar yönünden dolayı çok hızlı şekilde batılıyor banttan vurkaça dönüyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Dünkü Kocaeli'yi etkileyen oluşumun benzeri görünüyor radarda bakalım Marmara'yı etkileyecek mi ?
(Dağılma ihtimali var) -
Üstümden geçen kütle 32 dbz gözüküyor. Ama 2 3 dakika orta kuvvet kar dışında bir şey yapmadı
Geçen sistemde bizdede öyle olmuştu kütle güçlü görünmesine rağmen hafif kar yağmıştı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu bölgedekiler çok şanslı müthiş bir bant yakaladılar
-
Hayırlı kandiller
-
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar
Sağlıkla nice güzel yaşlara..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğum gününüz kutlu olsun...
-
Bir de cuma günü sapancaya gitme ihtimalim olabilir demiştim . Sizce gidişte ve ertesi gün cumartesi günü dönüşte sıkıntı yaşar mıyım ? Arkadan çekişli kar lastiği mevcut ama kar lastikleri yeni değil 🙁
Sapanca taraflarında Cuma günü kar yağışı olabilir
-
Benim tahminim rüzgar ne zaman yıldıza dönerse sahillerde tutucu kar olur poyraz olduğunda ise cıvık - eriyen kar olur özellikle Cumartesi poyraz kuvvetli görünüyor.
Yıldıza döndüğü zaman aralığı Cuma gecesi saatlerini gösteriyor modeller