Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Başlıyoruz
-
Ömer başını çok şişiriyoruz kanka kusura bakma 😅
Estağfurullah kanka bizim zamanlarımız bu sıralar
-
Ömer in sevinçten kendini sokaklara atacağı bir güncelleme
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bu denklemde sabah 06:30 çıktısını paylaşırken ben;
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Ona da el atabilirim istersen
-
Ömer bir tanede sen paylaş
Gece de bende
-
Sarp Özdoğan Hayrettin130267 ercan1978
Doğum gününüz kutlu olsun, nice güzel yaşlara inşaallah 🤲
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğum gününüz kutlu olsun
-
Herkese hayırlı kandiller
-
HS ifadelerindeki afrikalı adam kalkmış onu atacaktım
Ben atarım diye Sinan başkan kaldırdı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
wetterzentralede kontrol ediyorum oradada başlamadı
Meteologix de 40 dakika önceden başlardı 40 dakikadır tık yok Weatherbell de aynı şekildir muhtemelen
-
Ecmwf başlamayacak şimdilik bakım var muhtemelen
-
Yada şimdiden yürümeye başlayayım belki yetişirim
-
Neler olmuş gözlerimi yaşartan bir güncelleme. Muhtemelen Ömer inde gözleri yaşarmıştır üzüntüden
Papua Yeni Gineden vazgeçtim Ugandaya otobüs bileti bakıyorum
-
Tekrar atayım bu vesileyle arşivimin en iyisi…
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.