Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
yarın gördüğüm kadarıyla İstanbul'da yağmur yok, dimi ? Bir kaç işim var ona göre hareket edicem
Çok etkili olmasada yağmur geçişi olabilir
-
Cemrecim nereye düşersin ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Genel anlamda güzel bir diyagram (10-11 Mart için ) fakat balon sıcak senaryolar moyennenin ana senaryo ile benzer yerde olmasına izin vermiyor o yüzden kontrol ile ana senaryo biraz göze batıyor bakalım düzelicek mi
-
Yerler ıslak ama tutuyor ve güzel yağıyor Afyon'da
Yerlerde tutmaya başlamış süper yağıyor
-
>>>WinteR<<< Melih08 Aligunaydin doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
Sağlıkla nice güzel yaşlara..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğum gününüz kutlu olsun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar Dağ
-
bu şekilde oluşan bi vortex istanbul’a yaramaz
Neden ?
-
(Lütfen sadece İstanbullular cevaplasın )
-
Sizce bu sistemin adını neden Kar’Dag seçtik .
Dağ ve deniz fark etmez her yere kar yağacak dediğin için
-
Beklentimizi düşük tuyoruz hocam ki üzülmeyelim. 😊 Ömer
evet beklenti dusuk sonra uzuluyoruz.
Tekirdağ'da üniversite okumak bir kar sever için işkence... Çaresizce olanları izliyoruz..
Beklentiyi düşük tutmanız iyi fakat hiçbir şey beklememeniz yanlış olur ben örtülü kar bekliyorum aksi benim için sürpriz olur
-
Sağol bende 2-3 telefon arasında kaldım a32, Redmi Note 10S ve realme 7.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Xiaomi daha iyi duruyor bu 3 telefondan tabii siz daha iyi bilirsiniz ben sizin yerinizde olsa Xiaomi'yi alırdım
-
Arkadaşlar şuanki telefonum bozulduğundan dolayı beni yaklaşık 2-3 sene götürücek bir telefon arıyorum. Bütçem 4000 ,azıcık üstü de olabilir ama ne kadar az o kadar iyi. Önerdiğiniz bir telefon var mı ?
Bende Xiaomi Redmi Note 10S var kesinlikle öneririm gayet iyi telefon Note 10S pahalı gelirse Note 10'da alabilirsiniz
-
@Salihh engeli açsanız artık
Salihin arkadaşı mısın ?
-
Trakya'da internet icat edilmedi sanırım çok sessiz konu :D
-
Ecmwf kral diyen arkadaşlar sistem verdi ya kral hemen ecmwf değil mi ?
Evet hatta Gfs sistem vermediği için çöp model :D