Ecmwf akşam güncellemesinde Trakya'ya yine kar verdi çok ciddi olmasada güzel kar yağışı alacaktır Trakya.
Sistem 2 Şubat Çarşamba öğle saatlerinde Balkanlardan sınırımıza doğru giriş yapıyor ve tüm Trakya'ya kademe kademe yayılıyor(Tüm Trakya'ya varması akşam-gece saatlerini bulabilir).Ve 3 Şubat Perşembe'ye kadar etkili olucaktır.
Yükseklerde 10-15 cm alçaklarda ise 3-10 cm'lik örtü muhtemeldir
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
geliyormu silivriye 2 vev4vsubat kar
Şimdilik evet gelebilir örtü işine Salı günü bakarız örtü rakımınıza bağlı sınırda kalabillir kalmayabilirde
-
Günaydın benim de corona pozitif çıktı
Hayırlı geceler soğuk aldım hastalandım
Geçmiş olsun
-
-
Geçen hafta olan sistemin 1.dalgasına çok benziyor bu sistem takibe devam edelim
-
Kıyılar şakır şakır yağmur alır gibime geliyo hâlâ
Dewpoint uygun olursa tutmayan eriyen kar olabilir ki öyle de olucak gibi
-
Şapka çıkarılır
Çok güzel yağış olur hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Trakya kar görememe döngüsünü 2-3 Şubatta kıracak gibi gözüküyor inşallah bol bol kar alır Trakya.
-
Ben hiç doymadım hiç güzel değildi
Neden hiç mi yağmadı ?
-
bıdaha bu vortex olusurmu yenı sıstemlerde
Geçen sene oluşmuştu bu senede oluştu olması muhtemel
-
Herkese iyi forumlar küçükçekmece yağış alır mı bahçeşehirde yağış başlamış
Şimdilik Dek oluşumu yok yani yağış görünmüyor şuanlık ilerliyen saatlerde olabilir
-
Ben bir şey sormak istiyorum bunu gören herkes yanıtlasin isterim sizce Sinan abi nasıl bu kadar net bir nokta atışı tahmin yapabiliyor 🙂 ? Ahiret sorusu gibi.
Bu nokta atış tahminin yanında KARDAN HERİF diye çok iyi de bir isim buluyor :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış yavaş yavaş Avrupa yakasını terk ediyor ve Anadolu'ya gidiyor Anadolu yakasına iyi eğlenceler
Hayırlı geceler -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecmwf'ye göre ben 10 cm kar alıyordum ve bu yüzden sistem çöp diyen arkadaşlarımız vardı =D