Küçükçekmece gömüldü
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam inan 10 saattir radar takibi yapıyordum ha indi ha inecek dermanım kalmadı yatmayı düşünüyorum kaç günü beykoza gelmiş olur
Akşama gelir hocam yıkıp geçiyor belki 2017'de bile bu kadar şiddetli yağmamıştır bekleyin hayat felç oldu burada
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu göz Anadolu yakasında kar yağışına engel oluyor bu göz ilerleyen saatlerde yer değiştirecek ve Anadolu yakasında şiddetli tipi başlıyacak
-
Küçükçekmece'de durum çok vahim arabalar hareket etmiyor görüş 0'a indi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Küçükçekmece tipi var
-
Esenlerde tutmayan kar var
Bizdede aynı şekide
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Sınırlı modeller yarınki yağışı genellikle Avrupa odaklı veriyor vortex çok risklidir örneğin geçen sene Doğu Marmara vortex ile efsanesini yaşadı fakat yakınındaki İstanbul anca kırıntılarını aldı yani zırnık koklatmayabilir bu vortex bazı yerlere
-
Avrupa yakasi sahilleri icin kendi konumum icinde tamamen fiyasko sistem
Hocam nasıl fiyasko bende Küçükçekmecedeyim yerde 6 7 cm kar var bence deke göre çok iyi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sistemci7 bunlar bize doğru geliyor galiba konvoy halinde :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sistemin başından beri gelen en güçlü kütle vurduğu yeri 10 cm yapar şimşek gökgürültüsü eşliğinde 46 dbz -
K cekmece yetim gibi kaldi bombos
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Geliyor yoldalar
-
Ömer ne zaman cam kenarina gecelim
Boşlukta kaldık şimdilik bekleyelim biraz
-
Kocaeli körfez hattı vortexten etkilenir mi?
Etkilenme ihtimaliniz var Doğu ve Güney Marmara'da ihtimal var ama kesin değil
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.