Kütle oluşumları tam gaz devam ediyor
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistemci7 hocam nasıl yağıyor ama
-
Küçükçekmece çok yoğun bir tipi var müthiş
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu yönde orta hızla geliyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu canavar vurduğu yerde 15 cm kar bırakır
-
Sistemin yıldızı şu anlık Arnavutköy Başakşehir - Küçükçekçekmece Avcılar Bakırköy hatları oldu bakalım ilerliyen saatlerde neler olucak
-
Omer ne diyosun bizim burasi icin gelecek tahmimlerin ?
Daha devam diyorum kütle oluşumu devam ediyor
-
deklerden nefret ediyorum bune ya siklona kurban olsunlar yeterki -2 -3 de yağsın
Bu kadar trollemeseydin belki sanada 10 cm kar yağacaktı fakat Karadeniz cezalandırdı seni kütlelerini vermedi sana :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Küçükçekmece 10 cm kar var şuan Dek farkıyla
-
anadolu yakası sabaha doğru yağış alır diye tahmin ediyorum😌
Gece saatleri kütleler daha çok etkili olucak biraz beklemek lazım
-
Hocam tekrardan etkili yağış almaya saat kaç gibi başlarız Kocaeli'de ?
Bu akşam-gece saatleri dekler ile başlarız kar yağışına
-
Sibiryali THE_AZOR CAN Eren Angora Muhammed Ali Yasin71 Ömer mehmet civan
Sahutt cografyaciburak Sarp Özdoğan
Sinan ve diğer hocalarım
Kocaeli-Başiskele rakımı düşük noktalar için güncel yorum ve tahminleriniz nelerdir ?
Teşekkür ederim.
Kar olur
Örtü olur
Dek olur
, kartopu hepsi olur .
-
Hayırlı geceler herkese
-
soğukla çakışsa bari
Ecmwf akşam saatlerinde sıcaklık uygun demiş tüm İstanbul için bakalım neler olucak
-
sabah sıcaklık yükselişi olacak büyük ihtimal dekler başta yağmur olarak düşebilir dek kaçta başlayacak
Akşama başlar anca