bu yağışta örtü oluşmaz
Yarın dekleri bekleyeceğiz mecburen soğuma daha etkili olsaydı güzel örtü olucaktı bugün fakat olmadı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbu yağışta örtü oluşmaz
Yarın dekleri bekleyeceğiz mecburen soğuma daha etkili olsaydı güzel örtü olucaktı bugün fakat olmadı
Küçükçekmece lapa lapa kar var fakat örtü oluşmuyor
Gerçekleri söylemek gerekirse İstanbul Avrupa siklon konusunda hezimete uğradı poyraz çok ısıttı havayı 0.8'den 1 saatte 1.7'ye çıktık
Küçükçekmece'de çok yoğun yağıyor arabaların üstü tutmaya başladı
Küçükçekmece saf kar yağıyor
şimdi hatırladım bu kim diyorum bende
Oysa bir havanın sesini dinlesin bakalım Küçükçekmece'de kar saat kaçta başlıyormuş boşu boşuna beklemeyelim =D
NOLDU HOCALAR AYIN 23 24 ÜNDE KARA GOMULCEZ DEDİM ORTADA SİSTEM BİLE YOKKEN
DÖNDÜNÜZ KANIT NERDE O NERDE BU NERDE DEDİNİZ BİDE YORUM YAPMAYIDA YASAKLAMISSINIZ HEY ALLAHİM NEYSE BU YAĞACAK KAR SİZE GEREKEN CEVAP OLSUN HADİ EYVALLAH. SAYGI DEĞER HOCALAR
Sen o havayı koklayıp havanın sesini dinleyen kişi değil miydi ?
haftaici sıcaklık istanbul kıyıda 2 derece örtü beklemeyin kıyılarda 100 mt üstü 15 20 cm arası olur en fazl
Bugün cömert günündesin en azından 15 20 cm demişsin geçen gün Afrika var diyordun :D
anlık rüzgar takip edeceğimiz bi link var mı
Mgm'den takip ediliyor
Rüzgarın lodostan yıldız karayele geçtiği yerlerde soğuma başladı
herkes 20-30 civarı diyor. adam akıllı kar yok avrupa yakasına nasıl 20 cm olacak? Genelde herkes kaç cm derse beklentinin yarısı bile olmuyor. Bu yüzen avrupa yakası max 5cm civarı olur esenyurt beylikdüzü gibi yerlerde başakşehirde 10cm max şahsi tahminim. Buda burda dursun sistem sonu bakarım.
5 cm mi ne kadar bankörsünüz
Eline sağlık mehmet civan abi
Gfs ve ICON gibi modellerin gece güncellemelerinde verdikleri o yağışlar gerçekleşirse bazı lokasyonlar metreye oynar.
Eski dostumuz mezosiklon da devreye giriyor CAN abi
Ömer Semih Hocamızın söylediğine göre bizim burada tahmini 10cm+ yapar mı ?
Kartopu ve kardan adam yapılacak dediyse evet
Of 1 saat kadar geri çekmişler allah razı olsun daha uzun tatil yaparız artık