Arnavutköy'de yoğun kar yağışı başlamış
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Avrupa yakasına ilk kütle geliyor yönü şu şekilde olur büyük ihtimalle -
Çekmeköy'de yoğun kar yağışı var
-
Trakya bölgesinin bu sessizliği beni derinden yaralıyor. Kalbimin acıdığını hissediyorum.
Bende üzülüyorum Trakya'ya hep boşlukta kalıyorlar ama bu sefer bu döngüyü kıracaklarını düşünüyorum
-
kütleler daha dik iniyor şu an ,avrupa yakasına da iniyor
-
sistem mi takip edelim sizlerin boş boş trol yazılarınızı mı bakın şimdi ne yapacağım 2 dakikaya
Hazırlıksız yakalandım site kapandı zannettim bir an :D
-
-
Hemen üyelerimiz morali bozulmuş bu iş sabır işi arkadaşlar biraz sabredelim
Sabreden derviş muradına ermiş
-
22 si sistemi için moralim bozuldu
Neden
-
Gfs gibi gelse 1 metre kar alıcaklar Ecmwf daha iyi diyor =D
-
Müthiş bir blokaj örneği eline sağlık mehmet civan abi
-
Hisseden herkese çok geçmiş olsun Yasin71
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ben de yazdım o konuya az evvel.. Valla sistem gelsin iki ihtiyar kızakları alıp kayalim o halde:)
O günlerde çok yakında inşallah
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 18-19 Ocak sistemi içi tahminim bu şekilde biraz acemice oldu fakat uğraştırıcı oldu
(Bazı ilçelerde hata olabilir fakat 3 aşağı 5 yukarı bu şekilde bekliyorum) -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.