Bu yoruma pasta atmayın :D
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs 12 z Güncellemesinde minimum yanılma payına göre 240 saat ülke geneli temp 850 de -12 Marmara da -16
Gfs 12 z Güncellemesinde %10 yanılma payına göre 240 saat ülke geneli temp 850 de -12 Marmara da -12
Gfs 12 z Güncellemesinde %25 yanılma payına göre 240 saat ülke geneli temp 850 de -12 Marmara da -12
Gfs 12 z Güncellemesinde %50 yanılma payına göre 240 saat ülke geneli temp 850 de -4 -6 -8 bölge bölge Marmara da -8
Gfs 12 z Güncellemesinde %75 yanılma payına göre 240 saat ülke geneli temp 850 de -4 Marmara da -4
Gfs 12 z Güncellemesinde %90 yanılma payına göre 240 saat ülke geneli temp 850 de -0 Marmara da -4
Gfs 12 z Güncellemesinde %100 yanılma payına göre 240 saat ülke geneli temp 850 de +4 Marmara da -0
Yani bu müthiş bir şey
-
Saadet abla doğum günün kutlu olsun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yahu bu RİOT neden bu kadar düşürdü dereceyi. Valorant hesabımı geçen sene kuzenime vermiştim, zamanında dia 2 gören hesap bu sezonu gold 3 bitirmesine rağmen
silver 1 olarak başlamış yeni sezona. İlginç ??
Evet çoğu kişiyi böyle düşürmüş bende ceza olduğu için giremedim bugün bakacağım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Toplam kar haritası
Bu kar haritalarında nedense her seferinde Karadeniz 1 metre kar alıyor :D
-
Peki madem benden kanıt istersiniz sinerji dersiniz o halde sizin sürekli modellerle yaptığınız son dakikada hep bi değişiklikle kaybolan sistemlerin ne kanıtı var o yüzden kanıt yok bende modellerle iş yapmam dışarı bakarım havadan gelen sesi dinlerim o bana der kanıtimda havaların sesidir 😊
Havalarınsesi size 23 Ocak'ta sistem olacağını söylemez ama Havalarınsesi forumundaki modeller söyleyebilir
-
ARKADAŞLAR AKDENİZ VE GÜNEYDOĞU ANADOLU HARİÇ TÜM BÖLGELER MARMARADA DAHİL OCAK 23 ÜNDEN 24 UNE KADAR KARA DOYACAK KIYISINDAN YUKSEGINE HER YER BU SÖYLEDİKLERİMİ MODEL DEN GÖREMEZSİNİZ BIYERE CIVILEYIN YAZI KAYBOLMASIN 10 GÜN SONRA TEKRAR KONUŞURUZ VESSELAM 🖐️
Bu yazdığınızı Twitter'da yazın en az +1000 takipçi garanti fakat burda kimse inanmaz size :D
-
Sinan abi Asi ve Mavi'nin benzerini bekliyor demekki
-
Bana kar yağmadı hala
Bize 1 metre yağdı (!)
-
Burdada kar başladı Graupel şeklinde arabaları beyazlattı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hadi doğula ya hadi etkilenen yerlerde tipi oluyor hadi
-
Bizde boşlukta kaldık bayağı kötü oldu yerler kurudu bile
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sanırım dekler bunlar uyduda böyle görünüyor eğer bunlar ise daha beklemek lazım -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış Avrupa'dan çekildi şuan Anadolu yakasında kütle var