Şuan kar hafifledi dekleri beklemeye başladık
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Geçen sene Ocak sistemiydi sanırım mükemmel bir denk bantı yakalamıştık Avrupa yakasında umarım ona benzer bir bant yakalarız
-
Şuan kar yağışı başladı Küçükçekmece'de
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Wrf akşam saatleri için Dek bantları veriyor ve soğumanın sıkıntı olmayacağını gösteriyor bakalım neler olucak
-
Soğuğun girdiği zaman yağış çekiliyor malesef benim konumum adına bir beklerim yok görsel bir kar yağışı görsem yeter
İşte bu yüzden Dekleri bekliyoruz yağışla soğuğun aynı anda olabilmesi için
-
Şuan şehrin yükseklerinde kar yağışı var şehrin genelinde etkili olması için beklemek lazım
-
Neyse sabah ola hayır ola herkese hayırlı geceler umarım sabah karlı bir İstanbul sabahına uyanmış oluruz
-
Bunu Nokia 3310'la çekiyorlar galiba dayı çok bulanık =D
-
Yarin sabah senden o zaman. Konusmayla olmaz icraat lazim 😂😉
Maalesef ben o -24'ten sonra zirvede bıraktım :D şimdi +24 filan verir boşu boşuna forumdan ban yerim :coksıcak:
-
1.si bendim İstanbul'a -24 sokmuştum Gfs'in en soğuk senaryolarından biriydi geçen sene Ocak sistemiydi galiba :coksıcak:
-
Saadet forum tarihinin en iyi ilk 5 model paylaşımından birini yapmış olabilirsiniz tebrikler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Konumunda kar yağan yok herhalde? Silivri'de kky en azından mümkün aslında ama...
Tekirdağ civarlarında vardı fakat ben canlı kamera bulamadığım için atamadım 1 2 saate Silivri ve Çatalca'da da başlar saf kar
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Trakya'da kar yağışı devam ediyor
Yavaş yavaş sıra İstanbul'a geliyor