Şu an itibariyle söylüyorum: Bakırköy Zeytinburnu Bahçelievler hattı için tam bir hayal kırıklığı oldu. Sadece çatılarda ve araba üstlerinde ( bırakın cm'leri) konuşmaya değmeyecek bir birikinti oldu; onlar da an itibariyle eriyor. Bu kadar beklentiye ve ( sözüm meclisten dışarı) yaygaraya değmedi. 2015, 2017'yi bir kenarda tutun, iki yıl öncekinin bile yanından geçmez.
Novosibirsk tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arnavutköy'de 2m sıcaklığının -9'u göreceği yazılıyor 25'inde
-
-
https://www.wxcharts.com/?panel=default…250&skewtstep=0
Buradan bakabilirsiniz hocam
Çok teşekkür ederim
-
Bu arada bu bizim Bakırköy Zeytinburnu Bahçelievler hattı nereye düşüyor tam anlamadım? Avrupa yakası ama bermuda değil, merkezde ama boğaz hattı da değil.
-
Hocam gfs çözünürlüğü düşük bir model yağış haritasına ya da kar haritasına takılmayın şu anda arpege yi takip edin yakın vadede çok başarılı bir model gfs bu gün boğaz hattına yağış dahi göstermiyorken boğaz hattı kopuyor şu anda.
Arpegeye nerden bakiyorduk?
-
Bakırköy'de birazdan
demleyip balkona çıkacağım, hava biraz daha sıcak olsa güneş kremi de sürülebilir
-
Gfs yağış haritasını bir tek ben mi böyle görüyorum. En yüksek kar, bugüne gösterirken ( ki Bakırköy de havada 2-3 dk. görebildik ) cuma, cumartesi çok sıkıntılı görünüyor
-
Yakarsa dünyayı garipler yakar beya
-
Bı bakmışsın, sistem, Bakırköy-Bahcelievler hattının tam ortasından giriyor muymuş? Eziyor mu yedi başlı ejderin başını, kırıyor mu Abdurrahman Çavuş'un kıratosunu?
-
Bahçelievler???
-
Bu sistemin adını "Sibirya Ekspresi Sistemi" ya da "Polar Ekspres Sistemi" olarak düşündüm. Uygun mudur?
-
Bakırköy İncirli , Bahçelievler Çalışlar civarı... Garip ve boynu bükük bekliyoruz..Korkumuzdan soru bile yazamiyoruz.
-
Ey modeller: Alın vermeyin yaaa..! Gidin her zaman yağan yerlere verin yine yaa.! Gına geldi be kardeşim..Yok doğuladı, yok batiladi, yok İzlanda, yok Guatemala.! Ulan şurda eski (80'li) yıllardan birinin aynısını istedik. Vermezseniz vermeyin, ne istiyorsanız yapın!!
-
Görebildiğim kadarıyla, herkes epey korkmuş, anlaşılan hepimizin sütten ağzı yanmış, şu sinoptik ve yağışa bile sevinemiyoruz, ne olur ne olmaz diye