Eğer gerçekleşirse, 6-7-8 veya 7-8-9 ya da 8-9-10 sistemi,acizane teklifin: Bu sistemin adı: cografyaciburak Sistemi olsun
Novosibirsk tarafından yazılan gönderiler
-
-
İtalya,Almanya, ABD, kapanma üzerine kapanmaya başladı. Omicron tüm hızıyla yayılıyor. İtalya, 22 Ocak'a kadar tüm (spor, konser, vs) etkinlikleri yasakladı,Almanya'da maçlar seyirsisiz oynanıyor, bizde ise hala onbinlerce kişi maçlara giriyor. Bıktım artık metrobüste bazı yaratıklara:"Beyefendi maskenizi tam kapar mısınız?; hanfendi lütfen bağıra bağıra maskesiz konuşmayın" demekten. KİM market var bizim burada,dün itibariyle alışverişi kestim. Mağaza müdüründen,kariyerine,manavından kasabına kadar hiç biri maske takmıyor ya da takıyormuş gibi görünüyor, ağızdan aşağıda. Yere batsın kazançlarınız,yere batsın maçınız,futbolunuz yaaa!!
-
Ben de 5 gündür griple uğraşıyorum, 2 gün önce nefesim daraldı, test yaptıracaktım ama dün düzeldim. Hiç bir şeyle uğraşmayın, kapayın kendinizi. tedavinizi olun. Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
-
LOADİNG…
O halde bu iş tamamdır!!! Bize beklemek düşer..
-
Geçen sene Esenyurt'taydımbu sene Bakırkoy'e taşındım. Umut da haliyle azaldı
-
NOT: Sadece fikir beyanıdır,doğal olarak bilimsel geçerliliği yoktur. Herşey enerjidir,duygularımız da öyle. Birine kötülük beklerken,o kötülük önce seni bulur. Her güzel model güncellemesi esnasında "Çatla emi İtalya, hahhaaa,ingilizler kuduruyordur şimdi,vs.." gibi sözleri duyunca içimden : "Yine mi?" diyorum. Ne zaman bu sözler ağırlık kazansa, sistem yok oluyor. Özellikle gözlemledim. Bırakın da dini,milliyeti vs.. ne olursa olsun, kar bekleyen kim/kimler varsa herkes sevinsin. Doğanın gücü herkese yeter, onlar kahrolsun, sadece bizim istediğimiz olsun dersek, Doğa da bizi boş geçiyor.
-
Sevgili arkadaşlar. Bilgisizliğime verin lütfen. Modellerde dün geceden beri İstanbul 850 HPA' da +4 gösteriyor ama kar haritasında çoşmuş deniyor, bazı uzmanlar, "harika" diyor. Gerçekten anlamadım.
-
850 hPa-14, İstanbul sahilde yerde kaç dereceye tekabül ediyordu? Kerem Ökten
-
-18'ler girer mi acaba?
-
Işıklar içinde olsun, sevenlerinin başı sağolsun. Size ve bu sayfaya da duyarlılığından ötürü teşekkürler olsun
-
cografyaciburak :Bu sistemin -bana göre- gizli kahramanısınız.. Reklamınız fazla olmadı ama 1 ay önceden bildiren birkaç kişiden birisiniz.
-
hala dışarıdayım, 4 senedir beklemişim, tipi de var, içeri giren ne olsun
-
Tam anlamıyla gol oldu Şimdi iş ne kadar daha yağacağı? Uzman üyelerin yorumlarını bekliyoruz..
-
esenyurtta tipi başladı,şükürler olsun
-
Beni kast ediyorsan heger inan bir cok kisinin merak edip surekli bekleyip ama bi o kadarda goremedikleri ve duyamadiklari kisiyim bilgi konusuna gelicek olursak ben bu ise bi kac senedir degil 2003 de basladim 2004 kisinin sinoptiklerinide cok iyi hatirliyorum tecrubesiz kelimeler havaya atilmis birer tasa benzer bunuda boyle bilesin sadece kal saglicakla.
Ortaya konuştum, senin kim olduğunu da bilmiyorum. Ben sadece yönetime seslendim. Bilgili olabilirsiniz, ancak her kafadan ses çıkınca benim de kafam karışıyor. Şahsınla ilgisi yok, bunu da boyle bilesin sen de kal sağlıcakla, iyi akşamlar diliyorum