-18'ler girer mi acaba?
Novosibirsk tarafından yazılan gönderiler
-
-
Işıklar içinde olsun, sevenlerinin başı sağolsun.
Size ve bu sayfaya da duyarlılığından ötürü teşekkürler olsun !
-
cografyaciburak :Bu sistemin -bana göre- gizli kahramanısınız.. Reklamınız fazla olmadı ama 1 ay önceden bildiren birkaç kişiden birisiniz.
-
hala dışarıdayım, 4 senedir beklemişim, tipi de var, içeri giren ne olsun
-
Tam anlamıyla gol oldu
Şimdi iş ne kadar daha yağacağı? Uzman üyelerin yorumlarını bekliyoruz..
-
esenyurtta tipi başladı,şükürler olsun
-
Beni kast ediyorsan heger inan bir cok kisinin merak edip surekli bekleyip ama bi o kadarda goremedikleri ve duyamadiklari kisiyim bilgi konusuna gelicek olursak ben bu ise bi kac senedir degil 2003 de basladim 2004 kisinin sinoptiklerinide cok iyi hatirliyorum tecrubesiz kelimeler havaya atilmis birer tasa benzer bunuda boyle bilesin sadece kal saglicakla.
Ortaya konuştum, senin kim olduğunu da bilmiyorum. Ben sadece yönetime seslendim. Bilgili olabilirsiniz, ancak her kafadan ses çıkınca benim de kafam karışıyor. Şahsınla ilgisi yok, bunu da boyle bilesin sen de kal sağlıcakla, iyi akşamlar diliyorum
-
CAN: Üstteki yazıları okuyunca moralim alt üst oldu. (Avrupa yakası bitmiştir vs..) İnanın artık kafam allak bullak oluyor, tahmin yazanlar kimdir ve bilgileri nelerdir anlamıyorum
-
İçimdeki sesin devam ettiğini söyleyebilrim. 1 Mart-14 mart arası devasa sistem
-
Şu an ilk kez bu kadar sert, kuvvetli ve yoğun yağmaya başladı. Tuzlanan yerler bile valla tuz muz dinlemiyır tutuyor. Şunu net söylüyorum: Kar yeni başlamış olabilir.!
-
Yahu ne nazlı karmışsın bee. Yeni gelin gibi.. Tın tın tınn... Bu sefer de hırsımı kardan çıkardım camı açıp..
-
valla yağdıkça yağıyor, saat 22'den beri ama sadece çimler ve otomobillerin üstü tuttu, kalınlık falan yok
-
Size şu kadarını söyleyeyim: Bundan 8 sene evvel Aralık'ta Sibirya'daydım (Novosibirsk). Orada da şu an burada olduğu gibi nefes alırken duyduğum hissi duydum. Tam olarak tarif edemem. Nefes alırken tuhaf bir şey giriyor sanki insanın içine. İşte bunu en son Sibirya'da tatmıştım. (NOT: Bu arada Sibirya'da Aralık'ta 10 gün kaldım ve şansıma nedeyim yol kenarlarında metrelerce kar yığını vardı ama sadece döndüğüm gün, dışarısı -22 gösteriyordu ve uçağa giderken tipi başlamıştı ..Unun dışında kuru soğuk yedim..Ama 2 gün sonra alıştım ve kot pantolonla gezmeye başladım.
-
Arabalar ve çaltılar bembeyaz olmaya başladı, tipi hızlandı
-
Esenyurt-Beylikdüzü arası bir yerdeyim ve tipi irileşip coşmaya başladı ama henüz yerler tutmadı, arabaların üstü çok hafif