Burası Bakırköy ve inanılmaz süratte bir rüzgar var, meteoicele baktım şu an 50 km yarın ise 70 km gösteriyor
Novosibirsk tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ecmwf, umarım bu şekliyle gelmez, 10-11 Aralık civarı sanki sistem doğuya kaçıyor ya da ben yanlış yorumlamış olabilirim
-
11-12 aralık gibi öyle soğuklar güncellemelere düşecek ki 6 saatte bir model takibi yapacağız az daha sabredin
Burak hocam: Sistem 11-12 Aralık'ta mı gelecek yoksa daha ileri tarihli sistem (örneğin 19-20 Aralık) bu tarihlerde mi (11-12"si) modellerde görünecek?
-
Sinyali veriyor gibi..
-
Bakırköy'e kar yağar ise bilin ki İstanbul yıkılıyordur.!
-
Tekrardan hoşgeldiniz ve biz de hoşgeldik yeni bir kış sezonuna. Belki vade uzun olduğundan dolayı zor bir soru olabilir: Bu yılbaşına karla girebilir miyiz Burak hocam, ne dersiniz?
-
Correira della serra, ilk depremin büyüklüğünün 7,9 olduğunu yazmış.!
-
Arkadaş, Pazarcık'lı.. Nihayet ulaşabildim, kendisi İstanbul'da imiş. Bana ağlayarak şunu soyledi: "Muhtara ulaştım. Bütün binalar yıkılmış, bir tane bile ayakta bina kalmamış, artık Pazarcık diye bir yer yok" Birçok akrabası oradaymış.
-
Tamamdır Hocam hallettim şu an doğru dimi?
Teşekkürler, oldu
-
Kullanıcı adımı degistirirken "Novosibirsk" yerine, yanlışlıkla "Novisibirsk" yazmışım. Bu, 2013'te gittiğim SİBİRYA'nin başkentinin adı. Şu anki kullanıcı adımla herhangi bir şehir yok, 90 gün içinde de değişiklik yapamıyorum galiba? Novosibirsk, oldu Novisibirsk
-
Ben kar'a kar demem, 15 gün araliksiz tipi şeklinde yagmadikça.. (Bu da benden totem olsun)
-
Yere batsın modeli de havası da, al Avrupa'nın olsun yaaa. Euroligde fener ve Efes'in rezil sonuçlarından sonra artık eurolig izlemeyi kestigim gibi bu model rakibini de kesiyorum. Gitsin Avrupa izlesin. Haydi iyi geceler.!
-
Yağış sıkıntı gibi duruyor. Gerçi geçen sene 24 Ocak'in öncesinde de böyleydi.
-
Cimri Accuweather, şaşırttı..5 ve 6'sına yoğun kar vermiş: https://www.accuweather.com/en/tr/istanbul…-weather/318251
-
Bakırköy tık yok