Sinir bozucu bir durum. Israrla vermiyorlar. Yapacak bi şey yok!
Novosibirsk tarafından yazılan gönderiler
-
-
Başlangıç tarihi:17 Ocak!
-
Modeller ne ise onu gösteriyor sevgili arkadaşlar. Bilim, temennilerden ve hurafelerden bağımsızdır!
-
Başlangıç Tarihi:17 Ocak 2023. Aralıksız tipi.. Ara Tarih:23 Ocak. 2.Etap: 24 Ocak 2023-4 Mart 2023 arası .. Şiddeti artıp azalan tipi. Sonuç: İstanbul'da metrelerce kar
-
1.sistemin gelme ihtimali 2.sistemin ülke bazında merkezi 3.sistemin gücü 4.vorteks ihtimali.
Bu belirttiklerim boyunca takip etmek lazım o yüzden son 48 saat kala netleşir daha çok yol var.
İlk mesajda belirttiğiniz gibi. Marmara merkezli olması en iyisi ve sanki öyle de olacak gibi görünüyor
-
cografyaciburak hocam: Geçen seneki gibi vorteks olayı ile kıyaslandığında bu sene de aynısını yaşama ihtimali doğabilir mi? Marmara ya da Karadeniz fark etmez.
-
Bol kar,tipi ve vortexli bir kış diliyorum
-
Aynen. Bakırköy'de çimenler bile beyazlamaya başladı, çok tatlı yağıyor.
-
-
Bakırköy.. Henüz kar başlamadı ancak şu kadarını yazabilirim: Şu anki soğuk bir önceki sistemden çok çok daha sert!!!
-
Gfs öğle güncellemesi napmis öyle..bı şekilde gelsin 19-22 Mart (bu son yağan kardan bile fazla şekilde) gömer özellikle Trakya ve İstanbul'un tamamini
-
O kadar da hazırlık yapmıştım kardan adam vs.. Neyse o zaman takip etmenin de anlamı kalmadı. İyi günler herkese..
-
Bakırköy'de tık yok!! Göz, göz dediniz, kem gozlere geldik..
-
İnşallah 2 tarafta alamazda hepsi batı karadenize gelir bende bir sinirlendim çünkü
Valla benim de öyle diyesim var artık.
-
Son durum nedir arkadaşlar? Bazı sitelerdeki bilgi kirliliginden ya da haset-fesat kokan yazılardan gerçek durumu öğrenemiyoruz. Yok "Avrupa aldı şimdi sira bizde", yok "Bermuda kaptirmaz" vs ergen yazışmaları.