Bizim şehre artık eskilerdeki gibi kar yağması için 850 hPa'da -15'leri görmek lazım. Bu kadar kalabalık... Off,bugün karamsarlığım tuttu
Novosibirsk tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbul havasını almış
-
Ben 1 günlük tutan karı tercih ederim hocam. Kişiden kişiye değişir.
Ben 15 gün sürekli yağan kar fırtınasını tercih ederim.
-
....15 gün evlere kapanmaca...
-
-
Hocam, var mı bir gelişme acaba? Sadece BİLİMSEL VERİLER ışığında? Teşekkür ederim.
-
GFS akşam akşam n'apmis öyle ya
-
......,iki hafta kaldı...
-
Daha önce 17 Ocak olarak belirttiğim başlangıç tarihini, 24 Ocak olarak guncelliyorum. Geçen seneki tarih. Geçen sefer küreme bakmamıştım
Beyler, hanımefendiler. 24 Ocak'ta yüzyılın kar firtinalarinin başlangıcına hazır olun! yilbaşı5
-
Sinir bozucu bir durum. Israrla vermiyorlar. Yapacak bi şey yok!
-
Başlangıç tarihi:17 Ocak!
-
Modeller ne ise onu gösteriyor sevgili arkadaşlar. Bilim, temennilerden ve hurafelerden bağımsızdır!
-
Başlangıç Tarihi:17 Ocak 2023. Aralıksız tipi.. Ara Tarih:23 Ocak. 2.Etap: 24 Ocak 2023-4 Mart 2023 arası .. Şiddeti artıp azalan tipi. Sonuç: İstanbul'da metrelerce kar !
-
1.sistemin gelme ihtimali 2.sistemin ülke bazında merkezi 3.sistemin gücü 4.vorteks ihtimali.
Bu belirttiklerim boyunca takip etmek lazım o yüzden son 48 saat kala netleşir daha çok yol var.
İlk mesajda belirttiğiniz gibi. Marmara merkezli olması en iyisi ve sanki öyle de olacak gibi görünüyor !
-
cografyaciburak hocam: Geçen seneki gibi vorteks olayı ile kıyaslandığında bu sene de aynısını yaşama ihtimali doğabilir mi? Marmara ya da Karadeniz fark etmez.