Ben evdekilere, 15'inden sonra hazır olun mesajı yollamaya başladım işareti ekleyerek..
Novosibirsk tarafından yazılan gönderiler
-
-
Vade çok uzun ancak sizin dediğiniz ayın 12'si ve sonrasında gfs dehşet kar vermiş Trakya ve İstanbul'a. Acaba ben mi yanlış gördüm?
-
Vortex Bakırköy'de
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
konumum için efsane oldu 24 ocak 2022 sistemi fazlası afete gider.
Bence nickinizi "24 Ocak 2022" olarak guncelleyin
-
cografyaciburak hocam, Bahçelievler kopuyor, 25 cm'i buldu bulacak.Daha nereye kadar gider bilinmez
-
Bahçelievler'de yım. Deli gibi yagiyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hazir mısın Bakırköy? Hazır mısın İstanbul?
-
Saat 19:00'dan 00:00'a dek uyudum. Saat 02:00 gibi yine uyuyayım dedim saati 07:00'a kurdum. Arkadaş yok uyku tutmuyor. Az önce kalktım, kopmuş gidiyor
-
Yalnız kabul edelim ki sistem (özellikle Avrupa yakası sahilleri açısından) büyük çoğunluğumuzu ters köşe etti.. Doğa:"Ben buradayım, güç bende"dedi.!
-
Dün sadece 3 saat uyudun. Gece yarısına kadar biraz uyuyayım dedim gene tipi başladı.. Ne zaman uyuyayım anlamadım:)
-
Nedir durum sağ salim gidildi inşallah ?
Evet gitti üstat. Aksaray yolu kapanmış, polisler araçları başka yola yönlendirmiş ama otobüsün mazotu bitince yolda kalmışlar.Taksiyle en yakın benzinciden mazot getirmişler de yola devam etmişler:)
-
Yeni temiz kütleler geliyorrrr
Ağzından bal damlıyor
-
Wrf 48 saatlik yagista 1 metre kar vermis istanbula 😅 kirmizi kutle
Daha oturalım mı diyorsun yani?
-
Hocam sizde uzun süredir güzel kar görmüyordunuz ilaç gibi oldu bize 2017'den beri güzel kar görmüyorduk
Evet aynen.. Ben 5 senedir Esenyurt'ta idim. Ama aslında doğma büyüme Bakırköylüyüm. Bu sene geri döndüm.
-
Bu da yakı çekim Bakırkoy