Bakırköy show yapıyor
Novosibirsk tarafından yazılan gönderiler
-
-
Burak hocam: Bakırköy beni bile sasirtti.. Şimdiden 5 cm. olmuştur. Bu arada seni dinlemedik, eşim (meslektaşın) şu an Bolu Dağında..Felaket tipi var.Kısmet artık.. benim de bir kulağım onda.. şimdi görüntülü konuştuk, yollar bombosmus ve bı sıkıntı olmadı dedi.
-
Bakırköy
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bakırköy-Zeytinburnu hattı zaten zordu. Anladığım kadarıyla 2-3 cm ya tutar ya tutmaz. Sağlık olsun ne yapalım, herkese iyi geceler..
-
-
Hayır o dünkü video yağış magis görünmüyor pazartesi
Peki
-
Bünyamin Sürmeli, pazartesi İzmir kar yağışlı dedi.
-
Eşim cts akşam Adana'ya gidiyor otobüsle. Gecen sene konuşmuştuk,eşim de coğrafya öğretmeni. Açıkca endişeliyiz..
-
Baktığım sinoptikler, az sonra anlatacağım anıyı çağrıştıriyor: 2013 Aralık'ta Zeytinburnu sahilden kalkıp, Sibirya'nin başkenti Novosibirsk'e gittim 1 haftalığına. Havaalanına indim. Sıcaklık -30 gösteriyordu. Nefes alırken sanki bir jilet ağzımdan içeri giriyordu. Yol kenarları 3-4 adam boyu kar. Apartman boyunda bacalar (bunlar şehir şebeke suyu donmasin diyeymis) . Otele yerleştim. Aradan 5 gün geçti. Sizce ne olmadı: Evet.Bingooo:. Hiç kar yağmadı. "Lan" dedim: "Nasıl olur? Peki bu karlar nasıl yağdı?" Novosibirsk'li arkadaşıma sordum. Cevabı:" Sen hergun kar yağdığını mı sanıyorsun. Haftada 1-2 yağar ve bu da zaten canımıza okur. Soğuk da yeterli olduğu için kar kalkmaz" Modellere şimdi bakıyorum: (Novosibirsk kadar olmasa da) ayın 22'sinden itibaren soğuklar giriyor ve ne zaman çıkacağı belli değil. Belki de haftada bir veya iki kez yagip imanımızı gevretecek!
-
Yani özet: Sistem gelir,gelmez, artık kimseye konuşmayı ogrendim
-
Düne kadar bekledim. En sonunda ailede kim varsa, efsane sistem geliyor, amanın dikkat vs.. Laf aramızda beni çok iyi anlıyorum falan sanıyorlar. Bu gece nokta koyuyoruz dedim biradere. Az önce aradı, tamam mı dedi.. Gel de cevap ver.. "Sistem otelendi ve danmayt oldu" dedim."Danmayt nedir?" dedi. Dobrovski'nin meteorolojik karşılığı dedim..Şu an kendi kendime gülüyorum..
-
Bakirkoy'deyim. Karsimda (Zeytinburnu tarafında)
anormal bir bulut yığını görüyorum..
-
cografyaciburak hocam: Bakırköy,Bahcelievler hattı için umut var mı ne dersiniz?
-
55 diyelim..
Vallah hazır bir kızak bekliyor aracın yanında,yeni yaptım..Ama maalesef bir kaç genç bile yok mahallede karda oynayan veya eğlenen.
Çok güzel kar yağışları gördüm abim..
O attığım konuya bakarsan epey yazmisligim var eskilerden..
Ben de yazdım o konuya az evvel.. Valla sistem gelsin iki ihtiyar kızakları alıp kayalim o halde:)
-
Hepiniz 1987 kısini irdeliyorsunuz. Evet, muazzam bir olaydı. 1 ay Zeytinburnu'nda mahsur kalmıştık. Avcılar'da otururken amcamlara ziyarete gelmiştik ve 3 Mart sabahı "resmen" mahsur kalmıştık. 3 hafta boyunca heryer bembeyazdı. Ancak benim demek istediğim başka: 1987 kıyılar dahil muhteşem bir yıldı. Ancak Avcılar, Firuzköy vs. gibi yerler için siradandi. 1978-1988 arası her yıl Sibirya gibiydi. Metrelerce kar yağardı. Abartmıyorum. Ne oldu da kuruduk, inanın ben de anlamıyorum