Soğuklar salın bizi artık kardeşim.. sıcak havaları özledim ben kuzey batımızdaki soğuklar her an bizi vurabilir gıdalar için büyük risk😐
OsmanErdem tarafından yazılan gönderiler
-
-
18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene❤🇹🇷
Hayırlı CumalarHarici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. MGM WRF
3 gün sonra Saray-Çerkezköy hattına 75-100 mm yağış öngörmüş
-
Trakya veya Avrupa yakası batısı olur
İnşallah diyelim Trakya bu bahtsızlığı kırsın artık
-
Bu sistemin de yıldızı Kastamonu-Zonguldak arası olur... her sistemde olduğu gibi yine aslan payını alır ❄
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECMWF Toplam Kar
Şubat'ta böyle bir kar haritası göremedik. Mart'ın ortasında görmemiz inanılmaz.
-
Allah'a şükür biz çok güzel doyduk bu sene kara eş dost çoluk çocuk... Barajlarımız da dolacak. Bu trend devam ederse Nisan'da da kar yağacak biraz da diğer bölgelere yağsın şu nimet. Mart'ın ortasında 30 cm kar gördüm Şubat'ta olsa erime olmazdı 50 cm olurdu belki de. Bundan sonra karın fazla tutacağını düşünmüyorum bir metropolde. Geceleri tutar sabahları erir her gece kuvvetli buzlanma olur cebe ve sağlığa zarar. Biraz da Trakya, Kıyı Ege gibi bölgelere yağsın bu sene çok kötü geçirdiler kışı. Orada bir karsever olsam çok üzülürdüm sadece kuru soğuk yediler, inşallah atmosfer onlara da bir sürpriz yapar kış sonlanana kadar
-
Boğaz hattı beklediğim gibi şov yapmış özellikle güngören gop tarafı 20-30 cm kar var hâlâ yağıyor
-
Modeller değil atmosfer konuşur yaşayıp göreceğiz
-
En kötü senaryo yaşama ihtimalimiz bence yükseldi vortexin batılayıp yağışların silivriye kadar gitmesi
Yok batılamaz doğuluyo aksine
-
Bursa radardan bakıyorum boğaz hattı sabaha kadar devam
-
Eren kopuyor muyuz 10 cm oldu şimdiden
-
Akşam boğaz köprüleri kapatılmalı bence... çok kişi yolda kalır
-
Vortex tahminim Sarıyer ve Beykoz hattına en az 30-40 cm iç kesimlere 20-30 cm
Sarıyer şimdiden 20 cm buldu zaten 50yi geçer rahat
-
İstanbul buzul çağina giriyor sanırım uzun vadede favorim gem 18 Mart'ta gömmüş İstanbul'u