Gece klasiği😎
OsmanErdem tarafından yazılan gönderiler
-
-
Böyle gelirse bana Karadeniz yolu gözüktü
-
Yarın daha farklı olacak 😈 heleki Ecmwf güncellemesi bakalım inşaAllah geliyor diagramları çok merak ettim
Trabzon metre kar alır herhalde
-
Yarın da İstanbul'a bekliyoruz😊 Tüm Türkiye'yi etkileyecek şekilde. Eline sağlık abi Whisper
İyi geceler arkadaşlar
-
Bugünki güncellemelere göre güzel gidiyor
-
Şampiyonlar Ligi maçını izleyebilecegim bir kanal varmı bilen varmı arkadaslar
Aaa o vardı unuttum ben şimdi aklıma geldi psg - real macını kaçıracaktım eyvallah adamsın. Özelden link atıyorum.
-
Discord kullanan varsa şu an bir sıkıntı mı var
Çökmüş uygulama sanırım
-
Aynı Tarih
Siz bu kadar eminseniz bize sorgulamak düşmez. Bekleyip görücez inşallah.
-
Hocam aynı tarih için mi düşünüyorsunuz sistemi yoksa ötelendi mi ?
-
Buradan iyi bir sistem gelirse forumun gireceği tripler
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Eline sağlık OsmanErdem hocam.. Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler.
Teşekkür ederim hocam😊 iyi geceler
-
Gfs gece güncellemesi sona ermiştir. Sabrettik istediğimizi alacağız inşallah. Sonraki güncellemede tüm bölgelerin memnun olması dileğiyle iyi geceler.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
OsmanErdem eline emeğine sağlık 👏 yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.Güzel güncelleme,darısı sabaha. İyi geceler herkese
Teşekkür ederim hocam. İyi geceler😊