OsmanErdem tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bence hiçbir seneye benzetmeyelim bu sistemi sonra nazlanıp gelmiyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bulunsun burda da
-
OsmanErdem Gördüm Controlüde
Karadenize çok iyi indirmiş biraz daha batılı olsa efsaneydi
-
GEFS control da çok iyi
-
Eline sağlık abi Whisper Hiç iyi olmadı bu güncelleme😕
-
Eline sağlık abim Whisper olmadı bu akşam da çok hızlı doğuluyor. Ama sonu her zamanki gibi umutlandırıyor.
-
Tünaydın Ailesi😊
Ne Hastalıkmış Be Mahvetti Beni Sesim Çıkmıyor Bi Türlü Geçmedi Lanet Olasıca
Tünaydın reis çok geçmiş olsun benim de zor geçti omicron hafif geçiyor falan dendi ama
-
Bir vortexi daha kaldıramaz bünyem 2-3 gün daha ısrar etse keşke
-
İmza.
Vorteks saatlerce sınırımızda bekledi, gökgürültüsü ve şimşekleri duyduk izledik saatlerce
Çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım gelmeyince. Ama sonrasında doğuladı neyse ki yoksa büyük travma olurdu.
-
Eline emeğine sağlık Hasan61 👏 en kötü güncellememiz bu olsun inşallah.
-
(Lütfen sadece İstanbullular cevaplasın )
Arnavutköy,Başakşehir Avcılar vb. avrupa yakasının batısı ilçeler için efsaneydi. Anadolu yakası da memnun oldu. Ancak benim bulunduğum ilçe(Kağıthane) tam sınırda kaldı. Avrupa ve anadolu boğaz çevresi diğerlerinden daha az yağış aldı. Ancak 4-5 saatlik yağış beni az çok memnun etti. Yağışın hızı ve gökgürültüsü eşliğinde olması güzeldi. Vortex bi 15 km daha doğulu gelse efsane olacaktı benim için de.