Isparta'da kar yağışından ötürü 40 saattir elektrik kesik ve suya zor ulaşılıyor. Neden hiç gündem olmadı?
OsmanErdem tarafından yazılan gönderiler
-
-
Modeller düzelin artık yetti gari
-
OZan Tufan gustavo ve diger orta saha oyuncularından bin kat iyi oyuncu
Sosa ve gustavo ligin en formsuz oyuncularından şu an ama ozanın da şu an pek iyi olduğunu düşünmüyorum plde fazla oynamadı iyi bir hoca olsa parlayabilirdi ama ismail kartal var😊
-
Yapacak bişey yok yine çoğu futbolcudan daha Öz verili
İstikrarsız maalesef bazı hocalar iyi kullanabildi ama bize gelen doğru dürüst bi hoca yok
-
Ozan tufan fenerbahçe de
Bi 7 sene daha şampiyonluk yok dünyanın en loser futbolcusu maalesef
-
Hayat gerçekçi değil sanki farklı alemdeyim
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Gfs bence bu gece güzel şeyler verecek o yüzden beklemedeyim
-
Yapamıyorum ya aram bozuk kimyayla saldım o yüzden, organik kimya başladım geçen hafta sadece oraya çalışıcam 2 3 soru yakalasm yeter
Benim de fizikle aram bozuktu kimyayı biyolojiyi çok iyi alıyordu kafam fizikte biyolojide cok iyiysen fiziği biyolojiyi cok iyi yap kimyada da dedigin gibi organiğe çalış bence
-
TRT neden böyle bir haber yayınlamış?
Bütün haber siteleri sabahtan beri bu haberi giriyor insanları korkutmaya mı çalışıyorlar kıştan anlamış değilim.
-
Helal olsun vallahi. Ben 345 ilk denemesinde bile 32 yapabildim
Mezuna bırakma sebebim AYT fen çalışmaktı çünkü geçen sene vakit ayıramadım, bu sene fizik biyoloji emin adımlara gidiyor. He bir de kimya diye bir ders varmış, hiç çalışmadım:'D
Kimya diğerlerinden daha kolay şu an çalışsan sınava kadar bitirirsin ayt kimyayı
-
Gfs her güncellemede farklı şeyler sunuyor sistem inme ihtimali inmeme ihtimalinden daha yüksek kafaya takmayalım zaman gösterecek her şeyi
-
Isparta’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Isparta Rus Pazarı çatısı çöktü.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gefs 12. Senaryo
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Avrupa kavruldu