İzmir
OsmanErdem tarafından yazılan gönderiler
-
-
Muazzam bir yağış var şu an İstanbul avrupa yakası genelinde de İzmir kadar olmasa da
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bugünki Covid-19 tablosu
-
Gefs control güzel çıkmış özellikle 6. Senaryo güzel bence müsait olan atabilirse heyecan yaratabilir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Günaydın HS ailesi
-
Bu amca 50 yıldır neredeyse her sabah -50°'de buz banyosu yapıyormuş. 60 yaşında olmasına rağmen oldukça genç ve dinç gözüküyor.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hocayı bu akşam bir meczup olarak görüyorum.(ecmwf ve gfs)
-
Gfs yaz geldi demiş bakalım akşam nasıl bir çıktı verecek
-
Dün ecmwf kral diyenler bu sabah
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ecmwf naptın reis gece gece birkac gün model takibini bırakıyodum bir anda umutlandık
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu durumda adamın günlük maaşı bana bir ömür yeter. Hatta abartmıyorum haftalık maaşı çok fakir bir Afrika ülkesinde(Mesela Burundi) bütün insanların temel ihtiyaçlarını ömür boyu karşılayabilir😳
-
Arkadaşlar ben size katılmıyorum, dediklerinizin çoğu doğru olsada,Türkiye yi ve kendi insanımızı asla küçük görmeyin ve kompleks e kapılmayın, şuan insansız hava araçlarında 10 yıl gibi kısa bir sürede Dünya da söz sahibi olduk, ki bu sayede Dünya da bir çok dengeyi de alt üst ettik, Türkiye nin bu başarı si Dünya da makalelere konu oluyor,yani demem oki eğer inanirsak ve kenetlenebilirsek çok kısa bir zaman diliminde hayal bile edilemeyecek konuma ulaşabiliriz.
Askeri anlamda iyi aşama kaydettik ve daha da iyiye gidecek bunu inkâr eden yoktur zaten
-
Bu arada başlıktaki konudan çok fazla sapmışız😁
-
Peki sadece savunma sanayiinde çok iyi olmak yeterli mi sizce? Onun dışında arada bir doğal gaz çıkarıldığı haberleri çıkıyor o kadar. Bir de yerli arabamız var gündemden düşmeyen. Bunun dışında teknolojide fazla bir gelişmemiz yok bence. Aslında potansiyelimiz de var ama yeteri kadar önem verilmediğini düşünüyorum bu benim şahsi fikrim tabii.(Selçuk Bayraktar Bey'e teşekkür etmek istiyorum ayrıca savunma sanayiinde gelişmeler yapmamızdaki öncü isim)