Radar takibini bıraktım nef stadının cok yakınındayım ordaki yağışa göre kar takibi yapıyorum
OsmanErdem tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Nef stadı nasıl acaba şu an😊
-
Mavi tarafı denk gelmesine rağmen gayet güzel ve tipi şeklinde bir yağış oluyor.
-
Kütleler direkt boğaz odaklı geliyor gibime geldi şu an bence maç saati kopabilir seyrantepe
-
Silivri nasıl olur
Yarın sabah kopar
-
Hafiften kuvvetli dekler oluşmaya başladı.
-
Boğaz hattını anladım da avcılar küçükçekmeceyi falan sarı uyarıya cevirdi ilginc😆😆
-
6 ilçe için turuncu uyarı vermişti daha demin şimdi düzeltildi full turuncu uyarı hatta bence kırmızı uyarı olmalıydı bazı yerler için
-
Sıkıntı yok Trabzon da yağış gece başlayacak
Maç Seyrantepe'de hocam😊
-
Akşam gs ts maçını etkiler mi bu yeni oluşan kütleler acaba
-
Bişey sorcam şu vorteks tam olarak nereye inecek ve nereyi etkileyecek?
Avrupa yakasının batısı sanırım anadolu biraz daha az etkilenebilir ama akşam yer degistirebilir belli olmaz akşamki güncelleme önemli
-
Büyük olasılıkla şehirleşme sebebiyle. Anlık sıcaklıklara bakınca oraların güneş açtığında yer yer 3 derecelere çıktığını görüyoruz. Erimelerden dolayı daha az birikeceğini düşünmüş olabilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tabii bölgeye vuracak sağlam bir DEK bandı işleri değiştirir ama o da işin piyango kısmı :D
Evlerin üstü bile erimeye başladı maalesef yerde sadece kaldırımda kar var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ukmo😳
-
Forum isyan etmeye başlamış şimdiden. Ben ne dedim 10cm Max fazla beklentiye girmeyin. Adam akıllı yağış yok kısa süreli vurup geçiyor. Yok 50 cm yok 30-40 cm İstanbul:))
Avcılar arnavutköy başakşehir kopuyor boğaz ve anadolu yakası izliyor ama aksam bize de gelir herhalde