Memleketimize hayırlı olsun. Barajlarımız dolsun inşAllah
Cemtdsnow123 tarafından yazılan gönderiler
-
-
18.00 gfs heyecanla bekliyorum. Haydi inşallllahhh dediğiniz gibi olur
-
Ama cumartesi günü rüzgar da sert esecek . Evet çok uzun kalmıyor ama yoğun bir tipi oluşacak.
Bence de , Şehir merkezi 10-15 cm yüksekler de 15-20 cm i görür bence bu güncelleme ile . İnşallah daha da uzun kalır ve 30 cm leri görürüz
-
Gfs öğle güncellemesi çok çok iyi geldi, bakabildiniz mi?
-
30-40 lardan buraya geldik ya o çok üzdü .. değişme imkanı var mı olumlu yönde? Yoksa belli mi artık 3 aşağı 5 yukarı
-
Ecmwf nin yeni güncellemesi çok kötü değil mi?
-
çok üzüldüm. bence en fazla 10 cm görür 3 günde
-
çok azaltmış yağışları
-
toplam beklenen kar kalınlıgını da gönder misiniz
-
Bu nasıl bir güncelleme mahsur kalacagız
-
gfs ne yapıyor öyle ya? facia.
-
Efsane sistem geliyor ya, gözlerime inanamıyorum.
-
Yazınızı iyi okudum . Ecmwf süper geldi ve hafta sonu sağlam kar yazmışsınız. Size iyi günler ve değerlendirmeler diliyorum
Ben yüksek demedim ki yazımı iyi okursanız 20 cm doğusu daha şanslı dedim bunun neresinde boş yere beklentiye sokma olayı var modele göre yazdım
Kaldıki benim hiç bir yazımda böyle şeyler bulamazsınız
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeterli mi ?
Accumulated olarak 6 günde 20cm olması sizi heyecanlandırıyor herhalde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeterli mi ?
Accumulated 20 cm miş , okey. 6 günde 20 cm yüksek değil bence.
-
Bu kanaate nasıl vardınız ? :D emcwf nin son güncellemesine göre perşembe ve cuma çok hafif kar geçişleri var.Cumartesi ve pazar ise il genelinde ortalama yağış bekleniyor. İnsanları beklentiye sokmayın.