yağsız kütlenin 3.4 kilo arttığını göstermiş ama buna vücuttaki su miktarı da dahil kas eklemesinin yanında vücudunun su tutması da etkili olmuştur. bir de bu cihazlar %100 verimli çalışan doğru sonuçları gösteren cihazlar değil zaten.
erdem0 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ffm 3.4 yazıyor
-
Bcaa en boş suplement bana göre kullandım bir etkisi yok.
Gözle görülür büyük bir etki creatin hariç bir destekte görülmüyor bence hocam zaten. Ama aminoasitler önemli kasın onarılmasında ve büyümesinde bence yararlı bir supplement bcaa
-
Sarp Özdoğan hocam gaziosmanpaşa mor dediğiniz alanda mı kalıyor ?
-
Sarp Özdoğan hocam gaziosmanpaşa mor dediğiniz alanda mı kalıyor ?
-
avrupa yakasının iç kesimleri bomboş geçirdi bugünü ve rüzgar poyraz olmasına rağmen. ilginç.
-
Neden ?
denizde asılı kalmayacağına göre potansiyelinin maksimumu bu şekilde görülmez
-
zaten bin takla atar
şekil1-A öğlen güncellemesi :D
-
GFS gene vorteks vermiş severizz
Güzelleşerek gelmesi dileğiyle;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bu şekilde oluşan bi vortex istanbul’a yaramaz
-
Benim için efsaneydi şahsı adıma kimseyi boşa ümitlendirmedim İnşaALLAH ne yazdıysak aşağı yukarı oldu .
menzil açısından olağanüstü bi tahmindi gerçekten
tebrikler
-
(Lütfen sadece İstanbullular cevaplasın )
bölgesel bazda efsane diyenler çıkabilir
-
Sinan hocam senin beklediğin sistemin merkezini ne düşünüyorsun?
-
Olası sistem batıdan doğuya mı yoksa ortadan doğumu vakit var daha dediklerimizin %100 olmuyor ne
batı doğu olsun anlaşalım
-
Şimdilik Dek oluşumu yok yani yağış görünmüyor şuanlık ilerliyen saatlerde olabilir
skew-t'de nemlilik ve rüzgar yönleri uygun gözüküyor çok güçlü olmayan dekler oluşmasını bekliyorum bende
-
Anlık 26 Şubat saat 18 :00
hocam ilerden gidiyorsunuz maşallah :D