The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
biraz daha bize aksa iyi olurdu yav
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
biraz daha bize aksa iyi olurdu yav
gaziosmanpaşa olarak 35-40 cm kar aldık. Allah bereket versin.
15-20 km ile tipi fırtınasını vortex etkisini kaçırdım. Dİğer yağanlarda ise erime gerçekleştiği için pek bi şey kalmadı.
moraller bozuk...
kaç gün mezosiklon takip ettik golü çok güzel yedik boğaz hattı olarak .
kütlelerin karaya çıkınca daha da kuvvetlenmesi muhtemel
Dün sadece 3 saat uyudun. Gece yarısına kadar biraz uyuyayım dedim gene tipi başladı.. Ne zaman uyuyayım anlamadım:)
Geçti o iş. Yarın akşama kadar uykuların kaçar gibi
3.dalgaya başladık .yarın özellikle avrupa yakası çok uzun zamandır görmediği yağışı görecek
avrupa yakası dek emiş gücünü konuşturdu çok iyi yağışlar aldık
valla ben tatmin oldum bi kütleyle gerisi bana bonus :D
dek şartları en güzel gece 3'ten sonra oluşuyor öğlene kadar kuvvetli dekler oluşacaktır.
dewpoint yüksek geliyor kıyılarda iç kesimlerde de bilmiyorum bakacağız artık
yarın öğlen bile kıyılarda -3 üstüne çıkmıyor dp . zaten esenlerde oturuyorsunuz bu saatten sonra sıcaklık konusunda içiniz rahat olsun. yağışı düşünün
sabah sıcaklık yükselişi olacak büyük ihtimal dekler başta yağmur olarak düşebilir dek kaçta başlayacak
dek yağmur olarak düşmez şu görüntüde. sıcaklık çıkacak dediğin kıyılarda 3 dereceye ulaşır en fazla o da dek girişinde tolare edilebilecek bi rakam ayrıca güneşlenme bittiği saatten itibaren sıcaklıklar yeniden düşecek.
Sistem daha yeni başladı. yarın akşamdan itibaren kuvvetli kar sağanakları etikili olacak özellikle de pazar pazartesi gerek karadenizde oluşan siklon ile daha güzel şeyler oluşabilir.
Yaklaşık 1.000 km uzunluğunda dek bantları 24-25 ocak tarihleri arasında
ICON GECE GÜNCELLEMESİ
modele göre şehre tam dalmıyor gibi ama bakalım