Dekleri ben hiç hesaba katmadım ne söylersek yalan olur. 24 ocaga kadar ki durum
ortalama tahmin hocam . kendimi deneme tahmini bakalım sistem sonunda
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDekleri ben hiç hesaba katmadım ne söylersek yalan olur. 24 ocaga kadar ki durum
ortalama tahmin hocam . kendimi deneme tahmini bakalım sistem sonunda
Evet
ben deklerin (lokal uzun bantlar hariç) 10 15 cm bırakacağını ,gelmesi durumunda siklonun 20 cm ekleyeceğini düşünüyorum. hayırlısı olsun
başakşehirin özelliği nedir? yarım saat içinde ıslak cıvık karın üzerine sıfırdan örtü çekmiş. istanbulun erzurumu gibi bi yer.
açık yeşil kütle geçti üstlerinden üst seviye iyice soğumaya başladı yağış anında da sıcaklık düştü .şu an sizde açık yeşil kütle alırsanız beyazlamanız olağandır
Bahsettiğim dek hariç bunu da unutmayın.
hocam dek hariç derken sadece siklonu mu dahil ettiniz
Mezisiklon İstanbulu kara doyurucak gibi duruyor fena görüntüler.
ecm nokta atışı koydu siklonu .bu bizi kara doyurur
arkadaşlar zaten cepheden ne bekliyordunuz tam olarak. sistemi takip ederken bizi umutlandıran hep üst seviye soğukları oldu ondan dolayı pazar ve pazartesiyi bekleyin.
Sancaktepe yogun kar yağışlı
cephe süresi ne kadar gider hocam sizce
Çift haneli değerlerden çıktık an itibariyle
soğuk cephenin önünde gelen sıcak havanın etkisi cephe girdiğinde ve rüzgar karayel olduğunda düşü başlayacak
anlık rüzgar takip edeceğimiz bi link var mı
Belki mezosiklondan dolayı olabilir büyük ihtimal öyledir
mezosiklondan dolayı hocam saat yönünün tersine dönerek rüzgarı poyraza çevirdi
gfs iyi çıkmış bu arada
sabahta mzeosiklon konumu iyi çıkmış
umarım bozmaz...
Ana çıktı yağış kısmında uçmuş, takibe devam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bencede çok umutlanmaya gerek yok ama eps ve iconun da bunu verdiğini unutmadan sınırda bi umutla bakmak lazım olaya
mezosiklon oluşup uydudan takibe başlamadığımız müddetçe iyi veya kötü çıktının %100 olma garantisi yoktur.
Gfs coşturdu bizi sabaha tepetaklak olmayız inşallah
icon eps ve gemde de benzer şeyler var hocam