erdem0 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Gelen yağış öncüsü onlar
arkası daha mı güçlü diyorsun >>>WinteR<<<
-
kütleler daha dik iniyor şu an ,avrupa yakasına da iniyor
-
Avrupa batısında iseniz sıkıntı
yok hocam doğusundayım
-
Gelenlere bakmayın 1 kaç saat sonra görecekleriniz bunların yanına gelmez
hocam 12 gibi rüzgar daha da iyi bi vaziyet alıyor
şahsen ben boğaza 20km uzaktayım bi kütle yakalarım gibi hissediyorum
-
Çamlıca tarafı sağlam dek alır mı
istanbul adına şanslı bi konum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yoğuşmanın olduğu yerdeki rüzgar yavaş yavaş yıldıza yaklaşacak 03.00'da ise tamamen yıldıza dönecek
çok güzel bi noktaya değindin hocam .sistemi bitirenler var
-
sistem için şartlar başlamadı arkadaşlar daha bu rüzgarla anca sakarya'ya gider kütleler . geceye yaklaştıkça dönüyor rüzgar . ne bu umutsuzluk
-
Dek yok ayrıca rüzgar kareyel İstanbul adına gece 00.00 - 03.00 arası kuzey kesimlerde kar yağışları olur onun haricinde başka birşey beklemeyin.
dek yok derken hocam
biraz acımasız bi tahmin olmamış mı
-
akşam 8’den sonra şehre inen kuvvetli dek yağışlarını görmeye başlayacağız. yağışın vurduğu her yer -bazı yerler kısa süreli de olsa-örtü alacaktır.
-
grapuel yağıyor arabların üstüne düşüp sekiyor 😄
-
Mezosiklon çok güzel konumlandı tam üstüme indirdi yağışlar, DEK değil cephe gibi yağıyordu. Eğer o yağışlar olmasa çok büyük hayal kırıklığı olacaktı sistem, saatlerce kar yağıp tutmamıştı erimişti şıpır şıpır
hocam o mezosiklon sakarya’ya inseydi çok iyi olurdu. çok takip ettik ancak biraz doğuya indi ona rağmen karadenizdeki nemi üstümüze yöneltti. bende hatırlıyorum çok müthiş bi kar yağışı olmuştu
-
-
kar haritasını yine iyi çıkartıcak ama akşamki kafada devam ediyor