işi bozabilir
SiberianEagle tarafından yazılan gönderiler
-
-
Martın 3.haftası ve 4.haftası kritik geçişler bu haftalarda ocak şubatta görmediğimiz sağlam soğukları bu tarihlerde alıcaz batı avrupamı doğu avrupamı hiç belli değil şuan ao verileri güzel tam istenilen seviyede zonal rüzgarlar martın 4.haftasında bu senenin en düşük seviyesini görebiliri buda güney enlemlere salınım işareti ama herşey bunlara bağlı değil tabiki mjo diyagramlar ve azorun konumu yine herşeyi belirleyecek izlandanın aktif olacağını sanmıyorum
-
Sıcakta 6 saat diyosun. Soğukta varsayalım 12 saat buda bulaşma yüzdesini arttırıyor. İşimize yarayacak etkenleri düşünelim. Yüzdeyi düşürmek önemli
Soğuk ortamdan ziyade nemli ortamlarda yaşar soğukta artacağını sanmıyorum çoğu sıcak ülkede olduğunu varsayarsak
-
Sıcak hava bir etken değil virüsün sıcak ortamda bulunma süreci 6-7 saat aralığı bu insana geçmek için baya baya yeterli bir süre o yüzden sıcaklıkla pek bağdaştırılamaz virüsün yapısı tam bilinmiyo sıcağa karşı kendini geliştirebilirde
-
modellerde gözüken salınım için biraz daha beklenmesi gerekir endekslere bakılması lazım endeksler değişmez ise bi salınım olacağı doğrulanır
-
Ne bol oraj olsun nede hortum zarardan başka bişey değil bol yağış olsun yeterli
-
bugün cayır cayır yanıyordu istanbul hiç normal bi durum değil bu soğumada buna bağlı olarak normal olmayabilir
-
Corona ile ilgili ben detaylı bilgileri sizlere sunayım telaş yada panik yapmayalım öncelikle corona virüsünün öldürme oranı %3 dünyada yaşanmış diğer virüslere karşı baya düşük bir oranda bu oran artacak tabiki.
Virüs mutasyona uğradığı için insanlarada sıçradı yeni bir virüs değildir bunu unutmayalım hayvanlarda olan bir virüstür bu mutasyona uğradığı için insana geçmiştir.
Virüslerin mutasyona uğrama şansı 1/10.000'dir.
Normal bir soğuk algınlığı gibi gözüksede normal bir soğuk algınlığı değildir Zatüre yapıyor ve hafif derecede değil ağır bir zatüre.Sonunda ise akciğer yetmezliğine götürüp öldürüyor.
Dünyayı meşgul edicek şuanda olduğu gibi bu sayı milyonları bulacak ama virüsün uzun sürmesi beklenmiyor ve herkese bulaşan bir virüs değildir unutmayın.
Korunma yolları:Bol bol elleri yıkama ve tuzlu su ile ağız gargarası bunun dışında herhangi bir korunma yolu yoktur
maskelere itibar etmeyiniz maskeler hasta olan kişinin başkasına bulaştırmaması içindir
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Mart ilk hafta serin-soğuk arası bir dalga olabilir
mart 3.hafta güzel soğuklar olacak
Nereye olacak o soğuklar ?
-
Emre Temur mart ayı tahmini instagram sayfasında mevcut
oda kar beklememiş kıyılar için
-
İstanbul adına kış kapanmıştır hayırlı olsun İstanbul için 2020 berbat kış sıralamasında ilk 5.sırada yer alır
İç ve Yüksek kesimlerde kar yağışları nisanın sonuna kadar olabilir ama kıyı kesimler kar seviyesinde bişey beklemesin özellikle istanbul
-
Kıyılar adına söylüyorum pek umut bağlamayın
-
vade kısalıyor ne kadar geç o kadar kötü
-
Nedir durumlar ümitler?