Ao'nun sert düşüşü paralel nao nunda negatif civarlarında olması.Pna pozitif gelmiş.Bu ihtimaller bozulmazsa bi sakınca yok sistem için
SiberianEagle tarafından yazılan gönderiler
-
-
1 martta alcagimiz sistem ne kadar etkili olurki havada kar goruruz yada ortu olur sabh uyaniriz birsey kalmaz cunku ozaman sicaklik baya sorun olur
Neye göre kime göre
-
22/24 arası sistemi kaçırırsan arkası daha iyi gelecek ama kaçırmayıp sistem gelirse benim beklediğim -14'lük çekirdek hayal olur
O zaman ben 1-7 mart diyeyim burada kalsın kışı bitirenler için
-
4-14 mart 1987 yi ne ara unuttuk
ihtimalleri bile zor şuanlık bu tabloda
-
Gfs ao ve Ecmwf ao verilerinde azda olsa düzelme var
-
Benim bildiğim -20 dereceler ölçülene kadar yağışta sıkıntı olmaz
Onu kestiremeyiz fazlasına lüzum yok
-
Bu kış kendini anca -16 bandında soğukla telafi edebilir.
O kadar gerek yok çok soğuk olduğu zaman yağış az oluyor her zaman -10 -14 bandı kafidir yağış olmadığı sürece isterde -20 gelsin işimize yaramaz
-
Sinan abi bence Şubat sonu Mart başı asıl karlı sistem gelir. O 23 Şubatta gelecek sistem en fazla havada kar yapar bence.
O sistem kıytırıktan öteye gitmez beklentim halen şubat sonu mart başı şubat sonundaki mart başınada sarkabilir
-
Peki bu 2 sistemin birleşmesi için ısınma olması şartmı
daha yenice bir sistemin içinden çıktık azor zaten baskı yapıyordu sistem çıkışındada yattı üstümüze sistemden sonra atmosfer toparlanacağı için havaların durgunlaşması yada ısınması gayet normal
-
Genç kardeşlerimizin atlaması lazım bu işe hadi biz işten güçten bakamıyoruz en azından forumun ayakları olun
-
Tek bir şey yazayım diğer yorumlamayı bilmeyen arkadaşlar buradan anlar
-
Winter is not over yet.
KIŞ HENÜZ BİTMEDİ
bunun üstüne söz yazılmaz ?
-
Ben Size Rodos Adasının Hayal Olcağını Söylüyorum Ve Beklemede kalın diyorum ?
Ah hocam ahh o rodos adası ne canlar yaktı ne canlar inşallah azor beklediğim konumda yükselirde o tehlike olmamış olur
-
Gelecek geniş ölçekli bir salınımda açıkçası siklonun çok sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
Geçtiğimiz sistemde oluşan siklon Balkanların üzerinde değil de daha güneyde Ege denizinde oluşsaydı neler olabileceğini hepimiz biliyoruz zaten. Balkanlar üzerinde oluşacak bir siklon ya da İtalya'nın batısında oluşacak bir siklon işimizi bitirir.
İşte bahsettiğim ve korktuğum olası senaryo ve durum bu heleki Rodos adasında oluşacak bir siklon İstanbuldaki kıyıları üzer
-
Ecmwf'nin ve Eps'nin Radarına Bir Girsin Sonrasını Zaten Göreceğiz Gfs Geçtiğimiz Sistemde Gerçekten Harika İş Yaptı Yani Dünya Model Sıralamasında 3.olan bir model olmasına rağmen
Bu sene çoğu tahmincinin gözünde ilk sırada bence gfs bendede öyle çok iyi işler yaptı bu sene
-
İşte, Siklon konusunda olumlu düşünmemin nedeni zaten Azor sırtının tehlikeli bölgeyi kapatabilmesi.
Yoksa Blokaj olsa da siklon oluşacak o güçlü soğuklara siklon oluşmaması imkansız bir şey açıkçası.
Bu sistemde iyi yedik siklonun acısını onda yemekten korkuyorum