Şuraya bir kar haritası bırakalım
15 günlük kar haritası dekler ateş ediyor
Ne haritalar gördük konuma 230 cm veren %100 kar diyagramıyla yağmur yedik gözle görmeden inanmam artık :))
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞuraya bir kar haritası bırakalım
15 günlük kar haritası dekler ateş ediyor
Ne haritalar gördük konuma 230 cm veren %100 kar diyagramıyla yağmur yedik gözle görmeden inanmam artık :))
Bipolar bozukluk ilaci olarak doktor depakin ilaci verdi saç dökülmesi hafıza kaybı kilo gibi şeyler yapıyormuş kullanmalımiyim sizce
Geçmiş olsun Reis
Daha Çok GösterHerşeye olumlu, ılımlı bakmaktan Kimseye zarar gelmez diye bakıyorum hep ama yanlızmıyım nedir? İnanın yoruldum ben havasever ama anlamayan biri olarak "ne işim var benim forumda"diyorum.
Tek yanlışımız varsa yazın bilelim,ona dur buna sakin demekten gerçekten yorulduk.
Niye her yazılan sıkıntı oluyor bir türlü anlamıyorum..
Ben cevaplarda veya bazen yazılanlarda bir zerre yanlış göremiyorum ama yazılanlara bakıyorum şaşırıyorum..Bende akıl süzgeci sanırım kum teli demekki, herşey pata kute geçiyor gidiyor..Sadece ben mi farklı bakıyorum, anlıyorum yazılanları?
Daha önce de rica ettim,bir uzun yazı da yazdım "sen bana bir adım at, ben sana iki adım"manasında,az anlayış,az hoşgörü,az olabilir veya yanlış anladım veya insanlık hali diyelim rica ediyorum.
Mesaj silmem kolay kolay ,sevmem de..
Bundan sonra benim sildigim mesajlar olursa lütfen "neden silindi mesajım"diye sormayın arkadaşlar.
Anlayışla ,dostane bir şekilde forum olsun, farkımız olsun diye 5 seneye yakındır tirmalariz ama sanırım boşuna ugras ediyoruz.
Herkes yazdıklarına baksın lütfen veya mesajını atmadan okusun.
Kimse kimsenin dibek taşı değildir.Hic kimse bir başka kimsenin emrinde değildir.
Maaş yok, sigorta yok, emeklilik yok sadece ve sadece gönüllü havasever arkadaşlar burada.
HAVASEVER HERKESİ, HERŞEYİ SEVER
Ya böyle olmalı,böyle gitmeli veya ben gitmeliyim..
Hayırlı akşamlar herkese.
Takılma Dayı sen sitenin Temel taşısın
Burda tahmin yapılır tutar tutmaz bilinmez ortada da kesin bir durum yok payalaşılan veriler her modelden olabilir bu sitede tek modele bağlı paylaşım yapılmıyor kesin tahmin yürüten arkadaşlara günü geldimi sohbet konusunda fikirlerinizi belirte bilirsiniz tabki modellere bakılıp yorumlama olacaktır tartışma olmadan modellere inanmayanlar mgm takip edebilir gereksiz tartişmalar sıkıcı durumlara neden oluyor
yılbaşında güçlü sistem beklentiniz varmi
Mercimek çorbasına limon eksik reis
Ural yükseğimiz hayırlı olsun. Sisli puslu sıkıcı günler görünüyor
Birhafta yatak istirati :))
Kıyılara kar yapma potansiyeli yüksek olan sistemler açısından kötü gözüküyor
Her açıklamayı yeni bir açıklamayla açıklamalsın sarp kardeş işin zor :))))
Alplerde kayak başlar biz yıldız sayalım
Avrupa’ya inen sisteme bak be
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Onlara ineceğide meçhul bu kış çoğu tahminciye işi bıraktıracak şekilde gidiyor modeller 48 saati bile bozuyor kısaca taklaya geldi düşlerim :))
Sinan abi senin geçen sene ölen bi sistemin vardı.O bu sene hortlar mı?
(ismini biliyodum da unuttum)
Ölüden medet umulmaz yeni doğacaklara bakalım :))
en çok merak ettiğim şey bu kış doğunun kışı olacak demiştim acaba tutacak mı Şubat ayında dediğim şey tutarsa yalnız bence bana 7 ay süreçli tahmin ödülü vermeleri lazım =D
Doğu kardan geçti yağmur görse yeter :))
İnşaallah
Doğu Andolunun batısı ve Güneydoğu biraz şansız gibi
Eline emeğine sağlık her kes Tüfek bakımlarını yapmaya başlasın sürek avı zamanı yaklaşıyor :))
Rusya anlaşma masasında gerçekten her zaman istediğini alabilen bir ülke örnek Karabağ Savaşı sonunda yapılan antlaşmada bir baktık Rusya Karabağda güvenlik sağlayacağım diye resmen toprak kazanmış Azerbaycan'ın tek kazancı biraz toprak ve Nahçıvan ile bağlantı kurulacak olan demiryolu olmuş
Ruslar çok iyi gündemi okuyorlar hangi ülkeyi nasıl yola getireceklerini biliyorlar ABD kolay kolay Ruslara bulaşmıyor ruslar kafkaslarda orta Asya'da doğu buloğu ülkelerde atını koşturuyor ABD bile Ruslar seçimlerimize müdahale etti dedi diğer ülkeler çerez sayılır karabağ meselesi Azerbaycan sırtından paşinyanı okşadılar paşinyan Ruslarin her dediğine eyvallah diyor şimdi veremi gösterip sıtmaya razı ettiler Karabağ ilerde Azerbaycan dan çok Türkiyeye sorun çıkara bilir birleşmiş milletler şimdiden raporlara Türkiye ye yöneteceği suçlamaları topluyor Ruslar ne yaptı ona buna bulaşmadan tepkilerin odağı olmadan başkasının değneyiyle adam dövdü istediğini aldı illerde tazminata farklı yaptırımlarla uğraşmayacak Siyaset böyle olur Ali kıran baş kesen gibi dallarsan nur topu gibi bir belayı kucağına bırakırlar
Mig 25 cidden üretildiği çağın çok ilerisinde bir uçak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ukrayna'nın NATO'ya gireceği söyleniyor ama öyle bir şey olursa Rusya saldırılara tekrar başlar sonra ABD Ukrayna'ya asker götürür büyük ihtimalle Suriye gibi orası da karışır diye düşünüyorum
Ayriyeten bu hesap da çok iyi bunu da takip edebilirsiniz
Ukrayna nın kumbarası yemez çok Rus yanlısı bulunuyor ruslar Suriyeyde bile ABD ye dirsek attı Ruslar burnun dibindeki Ukrayna'yı kolay kolay kaptırmaz bu tür açıklamar nabız ölçmek için Ruslar çıkarları konusunda piskopatlıkları ortada ABD Ruslara karşı çoğu yerde geri vites uzağa gitmeye gerek yok Suriye ortada