Çıkacak gibi fakat tandır ekmek biraz hamur kalabilir
. Merak etme Örtü de olacak yarın yazacagım zaten
Kral
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇıkacak gibi fakat tandır ekmek biraz hamur kalabilir
. Merak etme Örtü de olacak yarın yazacagım zaten
Kral
Mkaymaz21 Toprağım kof çıktı :)) bize ekmek zor çıkar
Diyarbakır dan selamlar dostlar
Hoş geldin Kardeş
Hocam gfs de gece gördü ama bu sefer soğuk yok..
Süre var henüz ben bu güncelleme için yorum yaptım giriş istikameti değişe bilir soğukların Doğu Güneydoğu 16 sonrası aksiyona açık :))
Mkaymaz21 Biraz erken doğulasaydı soğuklar daha güzel şeyler görecektik toprağım
Mkaymaz21 Boş geçmezde toprağım beklentimizi karşılarmı o meçhul
Şuan öünümüzde 17-18 tarihleri var b u 2günde iyi kar alacağız bölge olarak.Sonrasını zaman gösterecek 21-24 arasi netleşmedi henüz.
Bizim istediğimiz ekmek yok toprağım 16 full yağmur ecmwf gfs göre iyi bizim bölge için
Daha Çok Göster
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2020-2021 Kışını ülkemiz adına tarihe yazdıracak endeksler bunlar dostlar. Aklınıza kazınsın bu görüntüler.
Seneye bunlara bakıp ahh etmemek dileğiyle?
Bizi geçti gözü araplara dikkti
Bu güncelleme Doğuyu gömdü
Modeller soğugu biraz daha abartsa Akdeniz den Dek bantlari alacaktık :D Orta akdeniz de 500Hpa soğugu -35 -40 civarinda olursa DEK ler Diyarbakir a kadar ulaşir
Tabi rüzgar güçlü esmeli batıdan doğuya öyle biliyorum yanlış da biliyor olabilirim.
Toprağım bize ekmek varmı tandır ama
Mkaymaz21 Bizim bölgeye kardeniz yarıyor toprağım izlanda gelene kadar gücü azalıyor kırım dan kılıçlama girdimi zımba gibi oluyor:))
favorim 21 22 bu öğle güncellemesi de fena değildi
Toprağım soğuklar bize geç ulaşıyor gibi sıkıntı çıkarmasa iyi
İlk kez paylaşım yaptım. Hatam veya eksiğim olduysa affola.
Eline sağlık