Mkaymaz21 Toprağım son verilerde bizde durum nedir
Valden voltran tarafından yazılan gönderiler
-
-
teşekkürler toprağım
-
Mkaymaz21 topragim 4 gün karlı gösteriyor mgm gündüz sıcaklığı + 2 ,3 derecelerde gece _ 4 5 lerde gündüz 0 civari olmayınca kar biraz sıkıntılı olmuyormu
-
Valden voltran şimdi baktım perşembe yoğunkar ikonu koymuşlar:D.Büyük ihtimal ovacık için koymuşlardir.Merkez için perşembe akşamından sonra kara çeviriyor.
Toprağım çalım atmadan olmuyor illa yamuk yapacak
-
Mkaymaz21 toprağım haritalar bize kıyamet gösteriyor aslı astarı varmıdır :))
-
Ayın 14 ünde Emirhan Valden voltran yağmur var.Perşembe akşamından itibaren kara çeviiyor.16-17 çok yoğun görünüyor.Hadi gözünüz aydın
Baştacısın toprağım
-
Mkaymaz21 toprağım bizde sıkıntı yok gibi
-
1000 rakımda sıkıntı cıkmaz bu sefer. .Kar öncesi yağmur olabilir ama.Bide kardan sonra kuru soğuk var o yağan kar uzun bir süre yerde kalacak.
Diyarbakır merkez 730 ben bu sistemde kar bekliyorum
Hayırlısı toprağım bu sene iki defa geldim Amede sıcaktan baygınlık geçirdim fena sıcağı var oranın buraya dönünce serinledim :))
-
Aynen ama 1 hafta içinde.Son güncelleme ye göre doğu anadolu gömüldü ustam
.5 6 gün sonra şov başlar.
Bu sefer rakım sorunu yok gibi biz 1000 metrede sıkıntı yaşıyoruz kıyıda da değiliz bu ne zulümdür :)) toprağım
-
GEM de iyi çıkmış bu arada. Bölge için önemli model GEM
The content cannot be displayed because it is no longer available. Toprağım 243 mü benmi yanlış görüyorum bizim bölge
-
Abe 6 gün daha sabret ve diğer bölgedeki arkadaşlar 6-7 gün civari sabredin buraya bol bol fotoğraf atarsınız artık :olumlu:
Eyvallah Toprağım
-
bizim Rakım sıkıntısı yok gibi toprağım Mkaymaz21
-
Güney bölgeler genelde sıkıntılı toprağım Elazığla bile aramızda çok fark var burda yarım metre kar varken orda örtü bile oluşmuyor elazığlı bir bayanda bu yağışlara atfen demiş Namazı biz gılik bereketi Tunceliye yaği :))
-
Mkaymaz21 Topragim bizde durumlar iyi görünmüyor diyafram %50 %40 larva dolaniyor
-
Ben böyle ocak ayı görmedim martı boşver sanki nisan böyle sıcak Ocak ayı hatırlamıyorum