Bu sistem miydi? @valdren voltran Buysa onceden soylemişim:D
Aynen gün içinde bi yağmura döndü şırıl şırıl sezonu yağmurla kapatırsak daha kış beklemem artık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sistem miydi? @valdren voltran Buysa onceden soylemişim:D
Aynen gün içinde bi yağmura döndü şırıl şırıl sezonu yağmurla kapatırsak daha kış beklemem artık
@Aynen toprağım biraz kar attı sonra yağmur diyagramda sağlamdı %98 mgm de kar gösteriyordu selam bile vermeden gitti :))
Mkaymaz21 Toprağım yine kuş olup uçmasın geçen kazıktan sonra pek inanasım yok :)))
Yeter artık be kardeşim senin sorularından bıktık ya biraz mantık yurut Ankara Konya Afyon sivas gbi illerde kar yok izmire kar bekliyon biktirdin bize be
Reis izmire torpil bekliyor gfs de Dayısı olan bir tlf açsın şu işi halletsin bekletmeyin reisi
Hiç unutmam 2006 2007 kışıydı kayda değer bir yağış yoktu 15 ocak sonrası gece ufaktan kar yağmaya başaldı ve diğer gün öğlen sonuna kadar aralıksız sürdü 80 cm kuru kar birikti o günü hatırladıkça umutlanıyorum en sağlam son kış 2012 di şubat sonuna kadar sürekli sistem vuruyordu nisan ayına kar yığınlar apartmanların 2 . Katına dayalı duruyordu o günlerde nankörlük edip neden durmuyor bu kar erisin artık bıktırmıştı şimdi mumla arıyoruz
Bakalım ne olacak
%98 diyagram kazığından sonra pek inanasım yok hocam buna :))
Şimdi ovacık veya hozat ilçesi olsaydı derdim.Ama o konuma her zaman temkinli yaklaşacan :olumlu:
Ovacık burda bizim değimimizle Alaska diye anılıyor 2 metre altı kar alırsa kar sayılmıyor :)))
CAN hocam ben şifireyi unuttum galiba denedim olmadı :)))
Ustalar ben nu epostayla başka cihazlardan giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Valden voltran konum olarak en şanslı kişi olarak görünüyor. Özellikle bu sistemde.
Eyvallah Hocam bakalım inşallah her kesi tatmin edecek bir sistem alırız
Valden voltran yavastan cetvelleri hazirla. Bu sene gec gelsede saglam vuracak.
Varlığın yeter toprağım kamyona yükler yollarım sana takiviye çıkarım :))
Son güncellemeler ile yağışı çok azaltti modeller.Sali çarşamba arası yağış görünüyor.Pazartesiyi saliya bağlayan gecede kar olarak düşecek yağış. Çarşamba akşamına kadar sürecek.Ama gün içinde kky-yağmur dönme ihtimali de var
Bir iki dereceye kaldık desene toprağım
Rakim bilgileri doğru mu ona göre net bir şey yazayim artık
980 toprağım :)) mgm de yazan
Toprağım bizde durumlar nasıl diyagram %90 larda sonuç ne olacak kestiremiyorum ben