Sen ne dediğini anlamamıssın 200 km batılarsa ull kopacak marmara da ull koparsa gerçektende efsane olur o da diyor zaten efsaneyi kacıracağız diye
Ben gelcek demiş mi yazmışım öyle bir tahmini de bulunuyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSen ne dediğini anlamamıssın 200 km batılarsa ull kopacak marmara da ull koparsa gerçektende efsane olur o da diyor zaten efsaneyi kacıracağız diye
Ben gelcek demiş mi yazmışım öyle bir tahmini de bulunuyor
geçmiş kışlardan bahsetmiştir
Yok Hocam bu sistemle ilgili yazmıştı - 45 yüz yıl sonra istanbul semalarında gelirse hiç birşey hareket edemez
vade yakındı bu sistem neden sapıtı
4-5 arası GFS yaklaşık 20cm vermiş keser
Hayırlısı Toprağım gelene kadar 2 cm olur yine
50 cm den aşağı kesmez toprağım olurmu dersin
grandi simo
Toprağım ne olur dersin payımıza ne düşer
mgm yeni yağış güncellemesi yine kof zayıf ve normal yağış gösteriyor anlamadım bu işten
Abe Sizin bölgede 4-5 Şubat arası kar durumu var.Bahsettiğiniz sistem bize biraz geç geliyor . henüz net değil sistemin gücü de 8-9 Şubat bu son verilere baklırak gelirse ekmek yok pasta var:D Şubat güzel geçecek.
Eksik olma toprağım pastayı beraber bölüşmek dileğiyle
Mkaymaz21 Toprağım 6 7 şubat Tunceli merkeze ekmek varmı
Abe kar durumu nasıl oralarda bi fotoğrafını alırım varsa tabi:D Valden voltran
Toprağım sabah merkeze biraz attı ondan sonra yağmura döndü normalde bir metre kar olması lazımdı merkezde bu sene on santimi geçmedi
yağarsa atarım toprağım
Valla abe yarın öğleden sonra kar geliyor şehre.Şimdi rakıma baktım sizin sıcaklıkları biraz yüksek duruyor. Yoğun Kar alırsınız da ara ara yağmura çevirecek.Cumartesiye kadar aralıklı sürecek .Bu Hozat Ovacık taraflarının maşallahı var bi tur atın oraya:D
Dün gittim toprağım hozat tarafına bir buçuk metre kar vardı rakım iki bin civarı
Bugün kar yağdı mı hocam:D
Yok toprağım hava kapalı yükseklerde bir kar sisi çökmüştü o da dağıldı yağış yok bu sene
Tunceli de durumlar ne olur toprağım
Daha Çok GösterPerşembe-Cuma günlerindeki kuvvetli yağışlara dikkat.Yağışlar özellikle Kulp Silvan Lice;Sason;Siirt,Mardin,Adıyaman,Şırnak çevrelerinde daha kuvvetli olabilir
Cuma günü için genel bir bakış:
Cuma öğleden sonra yağış Şırnak ve Siirt te kara dönmeye başlayacak.Akşam saatlerinde Diyarbakır ve Batmanın yüksekleri de kardan nasibini alacak..Geceye doğru ise Diyarbakır Mardin geneli yağışın kara çevirme olasılığı yüksek.
3-4 şubat arası bölgede kar yağışları görülebilir.Ondan sonra biraz mola vereceğiz gibi soğuklara.
Yok hocam zor yağmur bu sıcaklıkta.Değiştirir ikonları herhalde mgm bey:D
Eyvalkah Toprağım varlğın yeter