Çarşamba sabah saatlerinde orta ve hafif şekilde kar yağışı alacaksınız.Perşembe öğle saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı geliyor bölgenize.2 3 gün etkili olabilir
Toprağım yağmur durumu varmı mgm ky gösteriyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇarşamba sabah saatlerinde orta ve hafif şekilde kar yağışı alacaksınız.Perşembe öğle saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı geliyor bölgenize.2 3 gün etkili olabilir
Toprağım yağmur durumu varmı mgm ky gösteriyor
Tunceli yağış durmu ne olur ecmwf gfs kar gösteriyor mgm karla karışık yağmur
Deprem çok şidetliydi bir ara yavaşlar gibi olup tekrar hızlandı çok deprem gördük bu fazlasıyla sertti işin kötü tarafı bölgede gece - 12 lere kadar düşecek yaralı kalanların hipotermi geçirme durumu var ve ulaşılamayan sayısız köy bulunuyor sıcak tutmasından dolayı evler genelde yığma kerpiç depreme karşı dayanıksız yapılar asıl zayiyat köylerde Allah yardım etsin
Eyvallah Toprağım eksik olma
Çarşamba akşamı başlayacak orta kuvette etkisini geceye kadar sürdürecek.Ecm kar konusunda kısır davranmış merkeze Ovacık Hozat Nazımiye yoğun kar demiş.GFS adeletli biçimde dağıtmış:D.Dediğim gibi orta kuvette alacaksınız rakıma göre.
Rakım 914 merkez
Malesef 10 fazla biraz sanki:D.Cm işini pek sevmede max 2-2.5 bandında değişir.Yarın son noktayı koyarız artık
Toprağım Tunceli yağış durumu ne olur
Tunceli bu sistemden ne kopararır
selamlar nerdeyse hiç birşey anlamadığım için konulara müdahil olmuyorum sadece yorumlara görüntülere bakarak neyin naslı başladığını anlamaya çalışıyorum karın içinde büyüdük karı fazlasıyla seven biriyim bu forumda yeni olmama rağmen modeleri zamanım oldukça anlamaya çalışıyorum bu forumda çok beyendim güzel muhabeti her şey saygı çerçevesi içinde saygıya dayalı sosyal medyada argo ortamı bulunmayan tamamen bilgilendirme amaçlı bir forum Burda emeği geçen bütün her kese selamlar