Yaklaşık 6-7 yıldır kısa vadede bizim bölge için Gfs den şaşmazdım.Bu sene performansı çok kötü neden acaba
ECMWF iyi tahmin yapıyor toprağım gfs geçen sistem kara boğdu bizi ecmwf yağmur verdi sürekli ecmwf tutturdu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYaklaşık 6-7 yıldır kısa vadede bizim bölge için Gfs den şaşmazdım.Bu sene performansı çok kötü neden acaba
ECMWF iyi tahmin yapıyor toprağım gfs geçen sistem kara boğdu bizi ecmwf yağmur verdi sürekli ecmwf tutturdu
Bu yağışlar Güneydoğuya ilaç olacak kuraklığın üstüne güzel bir kar yağışı
Bu sistemler 2012 hatırlatıyor Nostalji zamanı
Şimdi Yarınki Sisteme odaklanalım Rica ediyorum kısa vade de son saatler artık
Bu Akşam bakalım yanardağ Volkanik hareketine kısa zamanda ki Dalga Kırılmalarına Etkisi ne olmuş ve olacak daha ona da bakmadık
Başkan soğutma durumu olmazsa bizde kazma kürek alıp ufaktan Hasan Dağını kurcalıyalım takviye amaçlı :))
Bizim Cizre Silopi bile kar alacak 😀
Alsın tabi son yılların sıcaklık rekorunu kırdı cizre botan :))
Görüntüler güzel iyi bakın çölde kutup ayısına denk gelme ihtimali bu görüntüleri her sene görmekten yüksek :))
Öyle bir şey olmayacak.Eskiden sıcaklık sınırda kaldığı için olabilirdi şuan mümkün değil.800hpa nem grafiği:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Toprağım Amed yılların volesini vuracak gibi
1 derecelik küresel bir artışın iklim kuşaklarını nasıl etkilediği ortada 3 ,4 derece soğuma oluşması tahmin edilemiycek sonuçları olur
Ne güzel güncellemeydi ama şu yanardağ işi ne olacak bakalım
Kırk yılın başı bir patren yakaladık yanardağ patladı aysonu sistemine yakın uzaylı istilası başlamazsa iyi :))
Sali gunu Urfa'ya 5gunluk tahminde kar vermis.Yukaridaki haritada kky var yogun kar var kuvvetli yagmur var bir kar ikonu yok
Sağlam kalan bir mgm onunda hal ettiler topal ördeğe döndü urfaya isot ikonu verseler şaşırmam :)) Toprağim
Mgm'nin Urfa, Kilis, Mardin e koydugu ikonlara bak karmakarışık. Bari şu haritanız net olsun.
Tırşik gibi toprağım :))
Patlamadan sonra ani düşen barometreler hâla yükselişe geçmemiş biraz ciddi gibi duruyor üç dört gün içinde etkileri ortaya çıkacakmış
Aynen abe bizde yıllardır doğru dürüst kar görmedik.İlaç gibi gelecek kar.Dersim Ovacık -merkez birleşir bu sefer
Ovacık bulut gelse nisana kadar kar düşüyor Toprağım munzur dağları alpler gibi karı çekip götürüyor merkezdekiler batılı oldu havda kar gören seviniyor :))
Valden voltran Bu sistemde Sıcaklık merkezde sorun olmadığından kar haritalari ilk defa doğru sayıyı verecek.Hatta min değer olacak Gözün aydın ustam.
Toprağım dert sahibi olduk 0.5 derecede yağmur yağıyordu geçen sistem biz alışkın değiliz ocakta yağmura 3 senedir terslik var biz karsız kış görmedik bu zamana kadar Amed de nasibini alacak bu sefer :))
winter is comming Kardeş Askerde değiliz rütbe alan nöbetten düşmüyor Bizim rütbe gibi bir talebimiz olmadı bu sisteden bir kişiyi bile şahsen tanımam üyeydim msj geldi görev vericeğiz uygunsa diye bu kadar