Mkaymaz21 Toprağım yine rezillik mgm -2 yoğun kar veriyor hava +6 derece diyagram %96 yağmur gfs metopt 1000 rakıma %100 yine hüsran :)) Bingöl Erzincanda Elazığda merkezler yağmur Doğu Güneydoğuya yerel radar kuralım başka türlü sıyracağız
Valden voltran tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar sarp arkadaşımızın tahminlerinde iş salçaya dönüyor o kadar arkdaş tahmin yapıyor tık yok olumsuz tahminde yapa bilir zorla Adama godzilamı getirtelim
-
Şu anda pozitif olan tek şey Dolar oda bizde bizde yok
-
Bir gıdım kar verdi -16 ları bırakıp gitti bize
-
Kar paso Doğuya çalıştı
-
Senin konumun icin onerebilecegim gfsye bagli meteo pt sitesi.Diger modeller kar haritalari da dahil merkez icin cozunurlugu dusuk.Ovacik'a 1metre verirken arada merkezi de ekliyorlar
Toprağım gözle görmeden inanmıyorum modellere geçen sene pancara çevirdiler bizi :))
-
Ecmwf kisa vadede bolge icin iyi değil.Ayin 22sinden önce merkezlerde kar zor.
Bize Ekmek var toprağım tabi geçensene gibi takla atmazsa :))
-
Eline sağlık Kral
-
Ecmwf son verilerde sıcak tarafa attı kimsede moral yok
-
Kral Gfs Kuzey Afrika'da ki kardeşlerine selam gönderiyor.
Seni görmek güzel toprağım :))
-
Müfettişler uyarıyor sadece, şuan yanlış bir durum yok ileride olmasın gibi. Doğru mu anladım Valden voltran
Mesajı silinen arkadaşlar anlaya bilir kimler için uyarı yapıldığını tek tek isim vermemize gerek yok
-
Arkadaşlar sınırlar aşılmasın bu sitede alışılmamış muhabetler dönüyor dikkatli olun kurallar çerçevesinde davranalım
-
Silivri ve civarı kar haritasında boş gozukuyr benmi yanlış okuyrm silivro ve civarına trakyayi etkilemeyecekmi
Onu CAN üstada sor :)))
-
Arkadaşlar siz hiç akıllanmayacakmısınız yaa daha 10 gün var geçen senede böyle sistemler gözüktü sonra kuş oldu 10 günde 50 taklaa atar ben temkinliyim vallahi ama size şaşırıp kalıyorum 10 gün öncesinden bu kadar abartılı sevin yersiz bence saydınızmı hiç kaç güncelleme olacak 10 günde hüsrana uğrarsınız sonra incilirsiniz kırılırsınız herkeze iyi forumlar😂😂
Geçen sene buna benzer şekilde güncellemeler yoktu birgün verip birgün kaybolan türden bu göstere göstere geliyor elbette ihtmal bu ama şansımız geçen yılla kıyaslanmıycak kadar yüksek
-
Serkannnn normal böyle bir sistem kolay kolay gelmediği için sevincin dışa yansıması kimsesin hevesi kaçmasın böyle bir sistemde doya doya yorum yapsınlar :))