sizin oralar nasıl bilmem ama sakarya hendek patladı gencler sabaha 10 15 cm kar olur dedik ama fena çuvalladık 1 cm kar dahi yok yollar bile kurudu
Hopinboy tarafından yazılan gönderiler
-
-
sıcak senaryo olduğu o kadar belliki... gencler arkanıza yaslanin ve gelmekte olanın hazzını yaşayın.
Ne dedik bakmayın burda üye olduğumuza yeni kayıt oldukta ondan
-
sıcak senaryo olduğu o kadar belliki... gencler arkanıza yaslanin ve gelmekte olanın hazzını yaşayın.
-
tekrardan herkese merhaba, gerçekten potansiyeli çok yüksek sistemle karşı karşıyayız. Bütün kış bu sistemi kovaladık diyebiliriz. Ancak önümüzde yaklaşık 10 gün var ve havalar daha şimdiden çok ısındı. Birçok ağaç bu sıcaklara aldanıp meyveler çiçek açtı ve önümüzdeki 10 gün boyunca çiçek açmaya devam edecek. Yani bir çok tarım ürünü aldanacak ve yüksek olasılıkla soğukla karşılaşınca kuruyacak. Tarım la ilgili gerekli önemlerin alınması ve ilgili kurumların uyarılması gerekmekte..
-
sakarya hendekte düzce sınırında kar daha ne kadar devam eder acaba
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
son güncellemelerden sonraki sakarya hendek için görüşlerinizi almak isterim
-
Pardon?
Pardon derken? Aslında benden pardon yani son 24 saat kala bu kadar değişen parametreler karşısında ya gülersin ya ağlarsın. Ben gulmeyi seçtim. Siz ağlamayı seçtiyseniz buyrun ağlayın..
-
hahahahah :d :d :d
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. istanbul özelikle avrupa yakası için geçmiş olsun diliyorum
-
İstanbul için tamam ama izmit ve Sakarya için fos bir sistem oldu 2. Salınım da da soğuk izmit sakaryaya geç girecek gibi bence o kar hafitalsrinda ki 60-70cm ler gerçek dışı hayal ürünü gibi birşey
Bu 60-70cm tahmini tutacak olan değil yağacak olan karın tahminidir. 60mm yağar ama erir 10 cm tutar belki 20.
-
Hocam zaten sadece size söylemedim böyle insanlar çok var maalesef kar yağmayınca suçluları tahminciler olrak gösteriyor örneğin ben kar hiç yok yağmur var desem daha az risk almış olurum ve bana tepki gösterilme ihtimalim azalır ama sadece kendimi kandırmış olurum o yüzden yazdım bu yazıyı sizin için değil
Bu arada inceden yağmaya başladı
-
Tekrardan söylemek istiyorum bugün Güney Marmarada güzel kar var
Pazar gününe kadar iyi bir yağış yok Doğu Marmaraya
Pazar ve Pazartesi potansiyeli yüksek bir sistem var ve güzel bir örtü yapıcak
Modeller bile siklonu doğru gösteremezken neden böyle tepki gösteriyorsunuz anlamadım maalesef
Tepki kesinlikle yok görselde olsa araba cati ustleride olsa ben dahil birçok kişi bu tür yorumlamalar yaptık. Ancak kütle erken oluştu erken giriş yaptı veya başka bir sebepte olabilir bir çok senaryo var sonuç olarak. Söylediğim şey malesef seyirlikte olsa tahmin tutmadı. Tutmayadabilir. Bundan kimsede sorumlu tutulamaz. Genc bir arkadaşa benziyorsun. Lütfen tahminlerini hız kesmeden devam ettir. Beğeniyorum yorumlarını. başarılar diliyorum.
-
hayır yağmur bile zoraki yağıyor şehir merkezine akyazida aynı sekilde
-
15-19 ocak arası sistemin ilk golünü doğu marmara bölgesi yemiştir ve ilk dalga daki potansiyel tahminler tutmamıştır. Inşallah ikinci dalga daki tahminlerimiz boşa gitmez.
-
en şanslı sakarya idi hendek ilçesinde saat 9 oldu daha kar namına bi işaret alamadık:(