Teşekkürler arkadaşlar hep beraber nice mutlu senelere inşallah 👏
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
EmreKaya doğum günün kutlu olsun 👏
-
ICON un beklentisine uygun yönde oluşumlar var
Yarın öğlene kadar devam
-
Anlayamadım rüzgarla ne alakası var
İlk etapta poyrazla bizi ıska geçecek kütleler rüzgarın yıldız ve yıldız karayele dönmesi ile beraber yön değiştirdi. Değiştirmese Sakaryaya gidiyordu
-
En yoğun karı cumartesi pazar bekliyordum. Gerçekten de öyle oluyor. Çünkü pazar günü yağış istanbuldan çekilirken yavaştan rüzgarın tersine dönüp bize vuracağı barizdi. Gerçekten efsanevi bir kar yağışı var.
Eksili derecelerde kar yağışı almanın tadı bir başka. Hava açsa da yağan kar erimiyor. Her yerde buz sarkıtları var.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ben yıldız saymaya devam ediyorum 😂
O hengamede de oraya kar yağmıyorsa okuyup üfletin memleketi. Bir, iki saate sende kavuşursun beyaz örtüye
-
Zonguldak modelleri yanıltmaya devam ediyor. Modellerin verdiği kar miktarının 3 katı oldu şu anda. Konumum 60cm ve yeni bir kütle geliyor
-
kastamonu 3 cm kar yagmış bu yılın en kötü ili seçilebilir gereksiz bir şehir bence artık yaz gelsin
Cide de 30 cm kar var
-
Poyrazla kütle alıyoruz demi çok iyi ya her rüzgar yönüyle kütle alıyoruz bir şekilde
Çok yatık Poyraz hariç Zonguldak konum olarak Karadeniz’in en şanslı ili
-
Selamünaleyküm arkadaşlar. Karsız veya az karlı geçen 2 kışın ardından Zonguldak olarak Bi nebzede olsa acısını çıkarttık. Son güncellemelerde Zonguldak adına işler ters gitsede nasibimizi aldık. İnşallah kar ile henüz tanışmayan illerimizde nasibini alır🤲
-
Kütleler hep atakum ve ilkadıma yaradı Tekkeköye gelene kadar hep etkisini kaybetti ne yazık ki 😔
Tekkeköy rüzgar yönünden kaybediyor. Rüzgar yıldız olsa gömülürdünüz. İnşallah yakalarsınız güzel bir kütle
-
Aşağı yukarı 40cm oldu daha da yağıyor. Akşama doğru etkisini biraz daha arttıracak Zonguldakta
-
Zonguldak en az 2-2.5 kesintisiz yağış alacak kütle giriş yaptı. Sonrası kısa bir mola. Devamında yine uzun süreli bir yağış
-
Bartına doğru girmek üzere.
Bir dönüş hareketi var. Bakalım düzceyimi vuracak bizi mi vuracak
-
Doğudan gelen canavarımız var taraya taraya batıya doğru hareket ediyor gibi
Kurucaşile, Cide tarafı 5 saattir kesintisiz dek alıyor. Sistem az daha batılı gelseydi o yağış bizimdi