reis bana görede azorun böyle olması lazım
İzlanda olmasa zaten buna yakın olur 😅 azor da maşallah utanmasa amariga dan yükselecek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturreis bana görede azorun böyle olması lazım
İzlanda olmasa zaten buna yakın olur 😅 azor da maşallah utanmasa amariga dan yükselecek
Trabzonspor için teknik direktör haberi gündeme düştü ama bu teknik direktörü alacaklarını düşünmüyorum o yüzden haberi paylaşmayacağım
Kim? Fatih Tekke mi?
Bakın 192 de avrupaya izlanda atağı iniyor ural yükseği aktifleşiyor ve 384.saate geldik hala mevcut eğer avrupaya izlanda atağı inerse 10-15 gün kapatmamız gerek ki zaten şubat sonu geliyor
Bence o İzlanda o şekil oraya inmeyecek. Blöf görüntü
2018 de hatırlıyorum oda kötü bir kıştı allahtan yağmurumuz var barajlar için sistem alamasak bile iyi yönden bakmak lazım gönül ister 1 hafta aralıksız kar yağan bir sistem gelsin ama bunu sanırım sabırlı olup zamana bırakacağız.
Yani yapacak bir şey yok. Pek sert kış koşulları oluşan bir ülke değiliz (doğu ve iç bölgeler hariç) burada anlam veremediğimiz nokta veriler ve modeller neden birbiri ile uyumsuz gidiyor bu sene. Şubat 2.yarı ve mart ayımız kaldı. Geçen sene 2 nisanda kar yağdı Zonguldak'a. 2022 de keza mart ayında fena örtü oldu burada. Yine neden olmasın?
ben hayatımda böyle berbat bir kış yaşamadım bir an önce düzelsede moralimiz düzelse
Daha kötülerinide gördük öyle deme 😬 senesini hatırlamıyorum ama ne Yağmur, ne kar yağmamıştı Bi sene.
Üstümüzde Kara büyü olduğunu düşünüyorum
Sadece bizim üstümüzde değil ki! Ne İtalya ne bazı Avrupa ülkeleri de kar alamadı. Kıl payı kaçan sistemleri kastediyorsan evet orada haklısın.
İnanılmaz cidden 6-7 fazda şu görüntü hani imkansız dedirtir insana değişirse şaşırmam ama zor ihtimal
Aynen öyle. Birisine desen ki türkiyeye sistem vermemek için bir sinoptik çiz. Bunu çizerdi. Ya veriler şaibeli, ya modeller şaibeli
Tahmin yaparken orta vadede bir kaç tane daha verinin istisna olduğunu farkettim artık şubatın son günlerine doğru gelmesini beklediğim sistemde onlarıda katıyorum işin içine daha tutarlı tahmin yapmaya çalışacağım bu sene zaten deneme sürümü gibi oldu
Proya geç artık. Neyse parası verelim 😬🏃♂️
İyi gecelerr
İyi geceler olsun inşallah 🤲
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler olsun 🤲
Bu verilerle sistem inmemesine şaşırıyorum
Gerçekten gerçek mi? Onu biliyormuyuz?
Modellerin afrika verdiğindeki istikrarına gerçekten hayranım 350.saatten bozmadan geliyor o afrika
Güneyi çözmek kuzeyi çözmekten daha basit demek ki!
Bu sezon normalde karışmayalım konu açmayalım dedim kendime 3 tane konu açtım 3 tarih verdim 6 Aralık 14 Ocak civarı şimdi 6 Şubat sonrası
6 Aralık ta neler kaçtı gördük -20 ler 14 Ocak civarı da hatırlıyorsunuz şimdi de 6 Şubat sonrasında gene -20 ler var Modeller beni bu sene yendi ama bitmedi bekliyorum bakalım 6 şubat sonrasını
Daha uçan, kaçan bir şey yok! Modeller bir anda nasıl bozuyorsa, bir anda da düzelebilir.
Ömer eline emeğine sağlık 👏
Kuduruk amariga hortum gibi çekio bütün kutbu. Doymadılar dünyayı yemeye 😬