Haydi inşallah, olacak olacak.
He yüzde yüz enerji bu ne biçim sinerji. Biz karadenizliyuk bizden çıkmaz tinerci 😬
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHaydi inşallah, olacak olacak.
He yüzde yüz enerji bu ne biçim sinerji. Biz karadenizliyuk bizden çıkmaz tinerci 😬
Karadenizliler sus pus olmuş. Pes etmek yok arkadaşlar. Daha önümüzde benim düşünceme göre 50 gün var kışın bitmesine. 2 tane baba sistem alıcaz inşallah 🤲
Bu şartlar altında zor gibi Sahutt
Bakalım bekleyelim
Zonguldakli67 Snow Hound bizde Batı karadeniz Zonguldak temsilcileri olarak bir ara merkezde buluşalım sistem günü yayın açalım ne dersiniz
İnşallah denk gelirsek süper olur
Kışı kapattın mı reis
Münihe transfer oldu ya. Sezon sonu gidecek
Zorunluluktan düşmüş sanki geceden beri 5 6 derecelerde takılıyor. Soğuk gir çık yapmış 😀😀🥵
Zorunluluktan değil. Saat 18 itibari ile 3.2 falandı. Saat 20 itibari ile 1 dereceye düştü. Sonra yükselmeye başladı. Ben takip ettim😅
Eline emeğine sağlık Whisper 👏
Ah be saat 18 ile 21 arası yaktı benim tahmini 😅
Selamün Aleyküm Hayırlı Geceler Giresun/Bulancak Bayındır Köyünde(rakım 900 küsür) şuanda 20 cm civarı kar bulunuyor gün içerisinde hava parçalı bulutluydu akşam saatlerinde kar yağışı tekrardan başladı gün içersinde yollardaki kar birazcık ermişti tekrardan tuttu ve şuanda ayaz oldu hava ay ışığını görebiliyorum şuanda kar durdu acaba yeniden ne zaman başlayacak ve buralarda daha kaç gün kar yağacak iyi bir kar yağışı olacak mı tahminci abilerim cevaplarsanız çok mutlu olurum çok teşekkür ediyorum şimdiden.
Yarın sabah başlayıp akşama kadar ara ara yağış olabilir 👏
Sallama abi çift forvete dön taktik değiştir
Bana puan vermiyor ki😅
Çok kaçırıyoruz yine çok olmuo böle. Dzeko üzüyor bizi
Sen baya abartı tahmin yaptın abi Antakya bile daha düşüğünü görür tahmininin
Salladım ben ehemmiyet göstermedim 🏃♂️
ANLIK DURUM (28 Ocak - 21.13)
1,1
Açık
Ben 18:01 itibari ile kaybettim zaten😅
Konumumda anlık sulu kar hakim sizde durumlar ne Zonguldakli67
Sulu kardan grupele geçtik. Şu an alaca bulaca örtü oluştu. Yağış akşam saatlerinde olursa beyaz örtü olur gibi
Eline emeğine sağlık Athena 👏