Hava fena ayaza çekti. Her yer buz oldu. Yarım saat sonra iyi yağış bırakacak bir kütlemiz geliyor. Ara ara bu kütleler bizi ziyaret edip yoğun yağış bırakacak
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Zonguldakli67 mekanizma kaç gibi giriş yapıyor görünüyor?
Saat 20-21 gibi görünüyor
-
Zonguldakli67 merhaba hemşerim. Devrekten selamlar. Buralar da koptu.
Zonguldak geneli akşam ve gece saatleri daha çok kopacak
-
30 cm geçer miyiz 🥶
Yağışın yoğunluğuna göre 30 rahat görürüz
-
Zonguldak ve Bartın olarak bu akşam saatleri ve sabaha kadar kadayıfın kaymağını yiyeceğiz. Yoğun kar yağışına şimşek eşlik edebilir 👍
-
Tek tük kar atıştırmaya başladı
-
İnşallah bir an önce kütleler oluşup gelsin artık heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum. Kütleler oluşsunda vuracak mı kaçacak mı izleyelim güzelce
Gece 12 den sonra kütleler belirir
-
İcon ve Arpege efsane dek yağışı veriyor bize icon zaten 60. Saatlerde vortex vermiş. Arpege zaten beni aşırı heyecanlandırıyor bakalım neler olcak. Benim beklentim yüksek bu sistemden karadeniz bu soğuğa karaya yakın çok kütle üretir.
İnşallah herşey istediğimiz gibi olur 🤲
-
Kıl payı kaçan kütlelere Ah vah demeyelimde! Poyrazlı sistemlerde genelde Ah vah ediyoruz Zonguldak ve Bartın olarak. Ayrıca istanbulda oluşması muhtemel olan vorteksin başlangıç noktası biz olmamalıyız. Yoksa 1 günümüz yıldız saymakla geçer. İnşallah tatminkar olacağımız bir yağış alırız. Artık radar takibine devam
-
Haftasonu iyi kütleler alabiliriz gibi ancak cumayı kaybettik gibi duruyor.
Bakalım görelim. Ufak değişikliklerle ya hep oluruz ya da hiç oluruz.
-
Azıcık yıldıza dönse yeter di. Selamlar.
Bundan sonrası radar takibi. Biraz da şans artık
-
Maşallah hava ordumuz genişlemiş. Hayırlı olsun arkadaşlar 👏
-
Şuan ki güncellemelere göre Zonguldak, Bartın civarı kar alır ama öyle çok kuvvetli değil. Bizim konumumuza Poyraz özellikle de yatık Poyraz pek yaramıyor. Çok büyük beklentiye girmeden son güncellemeleride takip edelim. Ufak bir batılama ile yağışımızda artar.
-
Eline emeğine sağlık Athena
-
Eline emeğine bilgine sağlık hocam 👏